Julius fra Valdes Jul sælger juletræer med sin familie i december

Valdes Jul
Foto: Per Arnesen, TV 2

Julius Stage Melchiorsen spiller Anker i TV 2’s julekalender ‘Valdes Jul – Skovens Vogter’.

Han elsker jul og har i de seneste år brugt en del tid i december på at sælge juletræer med sin familie. Familien har flere juletræsboder rundt omkring i det område, de bor i.

– Det er hyggeligt at stå derude og sige: ’Hej, vil I have det her juletræ? Ja, det koster dét og dét. Det er bare super fedt. Jeg har været med ude de sidste tre-fire år, tror jeg, fortæller Julius Stage Melchiorsen til Juleweb.dk

Hvad synes du om jul?

– Jeg elsker jul. Det er én af mine yndlingstraditioner, fordi det er hyggeligt. Det er nogle gange, det sner, men også det med risengrød og juletræer, det er bare generelt fedt. Så jeg elsker bare jul.

Hvad kan få dig i julestemning?

– Alt kan i princippet få mig i julestemning, men jeg var faktisk mere i julestemning, da vi optog julekalenderen, end jeg var i december. Så det er helt klart noget med, hvordan man pynter op, hvordan man taler og hvorfor nogle traditioner, der er.

Valdes Jul
Julius Stage Melchiorsen (Anker) og Sander Løkke Borg (Valde)

Kan se sig selv i Anker

Julius Stage Melchiorsen spiller Valdes bedste ven i julekalenderen, der er spejder og går i shorts hele året.

Anker er dog også begyndt at interesse sig for piger. Han arbejder ihærdigt på at blive inviteret med til dén fest, som Celine fra 8. klasse holder den 22. december.

– Jeg kan se mig selv rigtig meget i ham. Den måde, han taler til folk på og den måde, han reagerer på forskellige ting, fortæller Julius Stage Melchiorsen:

– Selvfølgelig er der nogle sider af Anker, som jeg ikke rigtig kan se mig selv i – for eksempel hans ego. Han kan godt være sådan lidt egoistisk overfor Valde. Der er nogle ting, han hellere vil i stedet for hjælpe ham med noget.

Tidligere har Julius Stage Melchiorsen spillet Hans i filmen ‘Krummerne – Det er svært at være 11 år’, og han vil gerne lave mere skuespil fremtiden.

– Jeg startede, da jeg var otte år med små castings og ikke særlig store roller. Så efterhånden, hvor jeg er blevet større og har fået mere erfaring, er der så kommet større roller på spil – blandt andet ‘Valdes Jul’, som er det største jeg nogensinde har lavet, siger han.

VIDEO: Se hele interviewet med Julius Stage Melchiorsen

Søg