Fortsættelse på vej til Snefald

Foto: NRK

Der er en fortsættelse på vej til den norske julekalender ‘Snefald’, der var DR 1’s julekalender i 2017.

Tv-stationen NRK har lagt et opslag på Facebook, hvor den leder efter børneskuespillere til ‘Snefald 2’.

Hvad den nye julekalender kommer til at handle om, og hvornår den skal sendes i tv, er der ingen oplysninger om.

Selma savner en familie

‘Snefald’ handler om pigen Selma, der har mistet begge sine forældre i en trafikulykke. Hun bor nu hos sin meget strenge nabo Ruth og savner at have en rigtig familie.

Da hun skriver et brev til julemanden med sit ønske, begynder der dog at ske ting og sager. Julemanden Julius kan nemlig genkende Selmas historie.

Foto: NRK

For mange år siden valgte hans søn at rejse ind i menneskenes verden, hvor han fandt sig en kæreste og derfor blev dér. Senere omkom han i en trafikulykke, og meget tyder på, at Selma er Julius’ barnebarn.

Selma kommer til julemandens land ‘Snefald’, men det er ikke meget Julius og Selma når at lære hinanden at kende, da Julius pludselig forsvinder.

Julekalender som teaterforestilling

‘Snefald’ blev i 2018 lavet til en teaterforestilling på ‘Oslo Nye Teater’. I 2019 blev teaterforestillingen oversat til dansk og opført på Odense Teater.

Sidste år kunne forestillingen opleves på Aalborg Teater, indtil Danmark blev lukket ned på grund af COVID-19. I år har Aalborg Teater dog besluttet at opføre forestillingen igen fra den 13. november.

Søg