Trailer offentliggjort til Julemandens Datter 2

Foto: Martin Dam, Scanbox Entertainment

Holdet bag de to tv-julekalendere ‘Ludvig og Julemanden’ og ‘Tvillingerne og Julemanden’ samt spillefilmene ‘Emma og Julemanden’ og ‘Julemandens Datter’ er snart klar med deres tredje julefilm.

‘Julemandens Datter 2 – Jagten på Kong Vinters Krystal’ får premiere i biograferne den 12. november, og nu er traileren til filmen blevet offentliggjort sammen med nogle billeder.

Et juleeventyr om ubrydeligt venskab

‘Julemandens Datter 2’ handler om Lucia, der bor i Grønland med sin far Julemanden og sin mor Claudia. Lucia er den første pige nogensinde, der er blevet optaget på Den Internationale Julemandsskole.

Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er selve julen i fare for alle verdens børn.

Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens hjerte for evigt.

Julemandens Datter 2
Foto: Martin Dam, Scanbox Entertainment

Kendte skuespillere

Hovedrollen som Lucia bliver spillet Ella Testa Kusk. Rollen som Oscar bliver spillet af Bertil Smith, der tidligere har medvirket i tv-serien ‘Gidseltagningen’ og spillefilmen ‘Jagtsæson’.

Julemandens Julius bliver spillet af Martin Buch, mens Mia Lyhne spiller hans kone Claudia. Henning Jensen spiller Kong Vinter.

Derudover medvirker blandt andre også Ulf Pilgaard, Kristian Halken, Paul Hüttel og Søren Hauch-Fausbøll i filmen.

Julemandens Datter 2
Foto: Martin Dam, Scanbox Entertainment

Bag kameraet

‘Julemandens Datter 2’ er instrueret af Christian Dyekjær, der også instruerede den første film i serien. Manuskriptet er skrevet af ‘De Nattergale’-medlemmet Uffe Rørbæk og Lars T. Therkildsen.

Filmen er lavet af Deluca Film, der også stod bag ‘Ludvig og Julemanden’-universet. Alle scener i filmen er optaget i Viborg Kommune – blandt andet er den gamle landsretsbygning lavet om til Den Internationale Julemandsskole.

Den første film om ‘Julemandens Datter’ blev set af næsten 200.000 mennesker i biograferne i Danmark og Norge, og indtil videre er den også solgt til Tyskland, Frankrig, Italien, Polen, Taiwan og Estland.

Klik for at se fuld plakat
Søg