Lars Hjortshøj fortsætter som julemand i spillefilm

Foto: Per Arnesen, TV 2

TV 2 har sagt nej til en tredje julekalender i serien om julemanden Nicolas, selvom produktionsselskabet Deluca Film ellers havde ideen klar til en fortsættelse. I stedet kommer næste kapitel i eventyret nu som spillefilm.

Filmen har endnu ikke nogen titel, og manuskriptet er heller ikke helt på plads endnu. Men sikkert er det, at Lars Hjortshøj vender tilbage i rollen som julemand, og at eventyret denne gang kommer til at udspille sig delvist i Vendsyssel, hvor Ludvig og Julemanden også foregik, og i domkirkebyen Viborg.

Børn kan komme til casting

Deluca Film er lige nu i fuld gang med at finde nye børneskuespillere til filmen. Den 4. og 5. juni er der casting i Arsenalet i Viborg, og den 11. juni er der casting på biblioteket i Hjørring. Holdet leder efter drenge og piger i alderen 10-14 år.

– Det kan være en fordel med skuespillererfaring, men det er absolut ikke et krav, og vi opfordrer alle interesserede til at dukke op til castingen og give et bud. Måske har han/hun lige det, vi leder efter, siger produktionsleder Louise Hedegaard-Høgh.

Andre planer om film

Det er ikke første gang, at Deluca Film har haft planer om at lave en film med julemanden Nicolas. Efter Ludvig og Julemanden i gennemsnit havde samlet over 1,1 millioner seere hver aften i december 2011, var produktionsselskabet også klar til at lade eventyret fortsætte på det store lærred.

Men de planer blev droppet, da man i stedet fik mulighed for at lave en ny julekalender til TV 2.

Søg