Fortsættelse på vej til Tror du på Julemanden?-filmene

The Santa Clause
Foto: The Walt Disney Company

Disney vil fortsætte historien om julemanden Scott Calvin i en ny tv-serie i to afsnit, der skal kunne streames på Disney+ fra november.

Tv-serien er en fortsættelse af de tre ‘The Santa Clause’-film, der blev lavet i perioden 1994-2006 og som på dansk fik titlen ‘Tror du på Julemanden?’

Tim Allen vender tilbage til rollen som Scott Calvin i den nye tv-serie. Optagelserne begynder til marts i Los Angeles.

Scott Calvin vil finde en afløser

I den nye tv-serie er Scott Calvin ved at fylde 65 år og må indse, at han ikke kan være Julemanden for evigt.

Han er begyndt at glemme nogle af sine julemandspligter, og hans to børn, der er vokset op på Nordpolen, har brug for at få et normalt liv.

Derfor går Scott Calvin i gang med at finde den rigtige afløser til rollen som julemand, mens han forbereder sin familie på et liv blandt mennesker i stedet for nisser.

Tre film om Scott Calvin

Den første film om Scott Calvin blev lavet i 1994. Her falder Julemanden ned fra taget af Scott Calvins hus, mens han er ved at levere gaver, og dør.

Scott Calvins søn overtaler sin far til at iføre sig Julemandens tøj og fortsætte gaveuddelingen, men hvad Scott Calvin ikke er opmærksom på er, at når han tager tøjet på, bliver han den nye julemand. Det siger ‘Julemandsklausulen’.

I 2002 udkom den anden film i serien, hvor Scott Calvin skal finde sig en kone inden juleaften, hvis han vil blive ved med at være Julemanden.

Den tredje film i serien udkom i 2006, hvor Jack Frost forsøger at blive Julemanden i stedet for Scott Calvin.

Søg