Mads Langer bag titelsangen til Theo og Den Magiske Talisman

Foto: PDH Music

For fem år siden skrev Mads Langer titelsangen til TV 2-julekalenderen ‘Tvillingerne og Julemanden’, der i dag er blevet en nyklassiker i dansk julemusik.

Nu lægger sangeren stemme til endnu en julekalendersang. Han står nemlig også bag titelsangen til DR’s nye julekalender ‘Theo og Den Magiske Talisman’.

Sangen hedder ‘Tag Mig Med’ og skrevet sammen med komponisten Rasmus Bille Bähncke, der tidligere blandt andet har arbejdet med Backstreet Boys, Miley Cyrus, Sting og Blue.

Hør sangen på Spotify

Theo vil redde sin morfar

Temaet i ‘Theo og Den Magiske Talisman’ er noget mere dystert end det var i ‘Tvillingerne og Julemanden’. Drengen Theodors bedste ven – morfaren Harald – er ved at dø.

Ved hjælp af en magiske talisman rejser Theodor ind i den magiske verden Thannanaya – et land, som alle mennesker må igennem, når de er ved at dø. Her vil han forsøge at hente sin morfar tilbage til livet igen inden jul.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DR

På rejsen får han selskab af pigen, Simone, der lige er begyndt i hans klasse på skolen. Simone har mistet begge sine forældre og hun håber derfor at hun også kan vække dem til live igen ved at tage til Thannanaya.

‘Theo og Den Magiske Talisman’ er en magisk og tidløs fortælling om tre generationers måder at sige farvel på – en ung drengs farvel til sin morfar, en mors farvel til sin far og en gammel mands farvel til livet på Jorden.

Søg