Klassens Jul – Ny julekalender på DR Ultra

Foto: Krestine Havemann, DR

Børnene fra ‘Klassen’ får deres egen julekalender til december på DR Ultra. I ‘Klassens Jul’ må eleverne stå sammen og kæmpe imod en digital plageånd, for at undgå, at én af dem skifter skole.

Mor vil hive sin datter ud af klassen

Frederik er blevet rigtig gode venner med sin klassekammerat Josefine, og de kan ikke undvære hinanden. Josefines mor har dog besluttet, at Josefine måske skal flytte til en ny by og gå på en ny skole, da moren mener, at der er for mange problemer i klassen.

Frederik går derfor i gang med at forsøge at få klassen til at have det godt med hinanden igen. Han iværksætter en ganske særlig juleplan til formålet, men bliver i løbet af december udsat for en tiltagende ondskabsfuld og mystisk digital plageånd, der kalder sig D.O.N, som bliver grovere og grovere i sit forsøg på at splitte ’Klassen’ ad.

Hvem er det, der forsøger at samle ’Klassen’, og hvem arbejder for at splitte den ad?

Julekalender fra den 24. november

‘Klassens Jul’ kommer ikke til at blive sendt på tv som de andre julekalendere. Den har 24 afsnit, som enhver anden julekalender, men de første to afsnit løber allerede over skærmen den 24. november.

Til gengæld bliver der ikke sendt nogle afsnit i weekenden i løbet af december. Børn går jo normalt ikke i skole i weekenden, så hvorfor skulle børnene fra ‘Klassen’ dog gøre det. De sidste to afsnit af julekalenderen sendes dog lørdag den 23. og søndag den 24. december.

Julekalendere på DR

Snefald – klokken 19.30 på DR 1

Ramajetternes Jul – klokken 17.00 på DR Ramasjang

Klassens Jul – klokken 17.40 på DR Ultra

Søg