TV 2 optog nyt juleshow i Aalborg

Foto: Rene Jeppesen

Kronprinsesse Mary, Jan “Pyrus” Linnebjerg, Martin Brygmann, Barbara Moleko og Kaya Brüel var bare nogle af stjernerne på den røde løber, da TV 2 torsdag den 19. november optog deres nye store juleshow i Musikkens Hus i Aalborg.

Juleshowet, der har fået titlen ‘Alletiders Juleshow’, skal sendes lørdag den 12. december på TV 2. Det er en blanding af forskellige musik- og satireindslag, der vil forsøge at hjælpe danskerne med at komme i julestemning.

Foto: Rene Jeppesen

25 år med julekalendere på TV 2

I år er det præcis 25 år siden, at de første julekalendere blev vist på TV 2, og netop julekalenderjubilæet handler en stor del af juleshowet om.

På scenen får værterne Cecilie Frøkjær og Hans Pilgaard blandt andet besøg af Martin Brygmann og Kaya Brüel, der synger titelmelodien til Jesus og Josefine, og så kigger Pyrus også forbi.

Meget er sket siden Oluf og Gertrud Sand for 24 år siden blev landskendte gennem The Julekalender, og TV 2 har i anledning af jubilæet besøgt kartoffelavlerparret igen, for at høre, hvad der blevet af dem. Vi hører også, hvad der er blevet af de tre nisser Fritz, Hansi og Gynter.

Foto: Rene Jeppesen

100 % julestemning

Hele showet handler dog ikke kun om julekalendere. Der bliver blandt andet også plads til en ny version af Nat King Coles “The Christmas Song” fra Barbara Moleko, et gensyn med Thorsen fra ‘Danmark Har Talent’ og et besøg af musicalstjernen Julie Steincke, der synger ‘Lad Det Ske’ fra Disney-filmen ‘Frost’.

Søg