Trailer offentliggjort til Det Store Eksperiment

Foto: Viaplay

I år får DR og TV 2 konkurrence på julekalenderfronten af en helt ny julekalender for børn, der udelukkende vil kunne ses på streamingtjenesten Viaplay.

‘Det Store Eksperiment’ er både produceret i en dansk, svensk og norsk version, og nu er traileren til den danske serie blevet offentliggjort.

En jaloux opfinder

‘Det Store Eksperiment’ handler om to børn, der har vundet Nordens mest prestigefyldte opfinderkonkurrence for børn.

Som en del af prisen, får de sammen med en overdommer muligheden for at besøge en rigtig opfinder – professor Primus – der i sin tid var den første vinder af den samme konkurrence.

Foto: Viaplay

Professoren er desværre blevet en mislykkede størrelse, da han ikke har haft succes siden han vandt konkurrencen, og han bliver derfor syg af jalousi over at se børnenes kreativitet og låser dem inde i sit laboratorium.

Den eneste vej ud er ved at udføre professorens vanskelige eksperimenter. Hver dag skal de forsøge at løse et nyt eksperiment. Lykkedes de med at udføre eksperimentet, åbner der en dør, som forhåbentlig vil føre dem ud i friheden.

Foto: Viaplay

Kurt Ravn er den onde professor

Rollen som den indebrændte professor primus bliver spillet af Kurt Ravn, der tidligere har været med i ‘Matador’, spillet nisse i ‘Jul i Juleland’ og hemmelig agent i ‘Tidsrejsen’.

Kurt Ravn får selskab af Mille Gori, som mange nok bedst kender som ‘Motor Mille’ på DR Ramasjang, og de to tvillinger Jakob og Rasmus på 12 år.

Søg