TV 2 genudsender Ludvig og Julemanden – og Pyrus

Foto: Per Arnesen og Søren Hartvig, TV 2

Der bliver ekstra mange julekalendertilbud i år på TV 2.

Årets store familiejulekalender, der får sendetidspunkt klokken 20.00 om aftenen, bliver et gensyn med ‘Ludvig og Julemanden’ fra 2011.

Derudover genudsender TV 2 også den første julekalender i serien om Pyrus, ‘Alletiders Jul’ fra 1994, om eftermiddagen klokken 16.25.

På TV 2 CHARLIE er der julekalender for voksne. ‘Andersens Julehemmelighed’ fra 1993 kan opleves hver aften klokken 20.25 – lige efter ‘Ludvig og Julemanden’ på TV 2.

Foto: Per Arnesen, TV 2

Jagten på Marias Krone

‘Ludvig og Julemanden’ er den første julekalender i serien om julemanden Nicolas, der bliver spillet af Lars Hjortshøj.

11-årige Ludvig er flyttet ind på det gamle Børglum Kloster i Nordjylland med sin familie. Her møder han den dovne julemand Nicolas, der er flygtet fra Grønland efter et skænderi med konen Julie.

Sammen begynder de at gå på jagt efter den skjulte skat på slottet ‘Marias Krone’ – men det er de ikke alene om. Også genfærdet Stygge Krumpen vil have fat i kronen. Med den kan han nemlig blive levende igen.

Illustration: Martin Jørgensen, TV 2

Lågekalender og app

TV 2’s lågekalender kan købes fra den 17. oktober i blandt andet Fætter BR, Kvickly, Føtex, Bilka, Fakta og Irma. Overskuddet går igen i år til de fire danske Julemærkehjem, hvor overvægtige og ensomme børn bliver hjulpet til et bedre liv.

Med til julekalenderen hører der også en ‘Ludvig og Julemanden’-app, der kan hentes fra den 21. november.

Som optakt til genudsendelsen af ‘Ludvig og Julemanden’ kan man i november se fortsættelsen ‘Tvillingerne og Julemanden’ på TV 2 PLAY.

Den 22. december er der tv-premiere på spillefilmen ‘Emma og Julemanden – Jagten på Elverdronningens Hjerte’

Alletiders Jul
Foto: Søren Hartvig, TV 2

Jul med Pyrus

Som en ekstra julegave i år byder TV 2 også på et gensyn om eftermiddagen med Pyrus.

I ‘Alletiders Jul’ er Pyrus kommet til at trylle alt hvad der handler om jul ud af historiebøgerne, og julen er derfor helt forsvundet fra verden.

Midt i rodet er der dukket en ukendt pige op, som nisserne kalder Freja. Hun aner intet om hvem hun er, eller hvor hun kommer fra.

Nu må Pyrus sammen med Freja og Guttenborg rejse gennem hele Danmarkshistorien for at genopdage julen og dens mange traditioner. De får hjælp af Bertramsen og Josefine, der har fået til opgave af Dronningen at skrive en rapport om den danske juls historie.

Årets julekalendere på TV 2

Ludvig og Julemanden – Klokken 20.00 på TV 2

Alletiders Jul – Klokken 16.25 på TV 2

Andersens Julehemmelighed – Klokken 20.25 på TV 2 CHARLIE

Søg