Ny dansk julekalender på Boomerang

For første gang nogensinde vil Cartoon Network i år også forsøge sig med at sende en danskproduceret julekalender i december. ‘Jagten på Juleglæden’ hedder serien, der vil blive vist på søsterkanalen Boomerang.

Hovedpersonen i julekalenderen er børneværten Kathrine Bille, der blev kendt i programserien ‘Lille Nørd’ hos DR. Hun lever i en magisk skov, hvor hun blandt andet i løbet af december vil blive gode venner med en hurtig skildpadde, en perfektionistisk gris og en venlig kænguru.

– Når jeg laver børne-tv og musik, tænker jeg altid: “Ville Katrine på 5 år synes, at det her er sjovt?” Og svaret er: “Katrine på 5 år ville elske den her julekalender”. Jagten på juleglæden har en super dejlig historie, som børnene kan følge med i hver dag, fortæller Kathrine Bille.

Fysisk julekalender

Udover tv-serien bliver der også udgivet en fysisk lågejulekalender i forbindelse med Jagten på Juleglæden, og der vil være en app og en hjemmeside, der knytter sig til historien.

Den fysiske julekalender koster 299 kroner, og kan blandt andet købes i Magasin, Ønskebørn og Kære Børn-butikker over hele landet. Overskuddet fra salget går til Børneulykkesfonden.

– Julekalenderen er lavet som et legehus med små figurer, man kan lege med, og som kun bliver mere smuk og detaljeret for hver dag, man åbner en kuvert. Jeg er så glad og stolt over at være hovedperson for julekalenderen, og jeg håber, at børnene bliver lige så jublende glade for den, som jeg er, siger Kathrine Bille.

Søg