TV 2’s lågekalender er udkommet

Juleønsket - TV 2's Lågekalender 2015
Juleønsket – TV 2’s Lågekalender 2015

I sidste uge udkom Børnenes U-landskalender fra DR, og nu har TV 2 også sendt sin traditionsrige lågekalender ud i butikkerne.

Årets julekalender på TV 2 er helt ny og hedder ‘Juleønsket’, og med til lågekalenderen hører der igen i år en app med blandt andet et spændende spil og mulighed for at få englevinger.

Ønske bliver hørt af engle

‘Juleønsket’ handler om 12-årige Julie, der ønsker at holde juleaften med hele sin familie. Desværre ser planen som sædvanlig ud til at smuldre en plan, da begge hendes forældre skal arbejde 24. december. Julies ønske bliver imidlertid hørt af engle, og de giver den unge, rebelske engleelev Rafi til opgave, at opfylde Julies ønske.

På jorden får Rafi hurtigt følgeskab af flere engle, der er på en hemmelig mission for at bekæmpe en årtusinder gammel dæmon, der truer alle engle. I løbet af december hvirvles Julie og Rafi ind i et stort eventyr om en dyb familiehemmelighed, engle, dæmoner og kampen mellem det gode og det onde.

Få vinger og flyv som en engel

Med til årets TV 2-lågekalender hører igen i år en app, og med den på sin mobiltelefon kan man blandt andet prøve at flyve som en engel i ‘Juleønsket’-spillet. Under hver låge er der hjælp til at besvare dagens spørgsmål om julekalenderen, så man kan samle point og få endnu sejere vinger.

Man kan også sende sin egen juleengel-hilsen ved at holde lågekalenderen op foran sig, tage et billede i app’en og dermed få magiske vinger. Hvis man har lyst, kan man også sende sin hilsen til TV 2 og måske få den på tv.

Støtter julemærkehjemmene

TV 2’s julekalender har siden 1991 støttet de danske julemærkehjem. Hvert år bor 750 børn i en periode på 10 uger på hjemmene, hvor de blandt andet får hjælp til at tackle overvægt, mobning, og lavt selvværd. Der står i øjeblikket over 400 børn på venteliste, så der er hårdt brug for hver en krone.

Julekalenderen koster 45 kroner og kan købes i blandt andet Bilka, Føtex, Kvickly, Brugsen, Fakta, Bog & Idé, Legekæden, Fætter BR og Toys’R’us.

Søg