TV 2 må opgive julespeciel af Størst fra Jerusalem

Foto: Heartland

I løbet af de seneste to år har Peter Ingemann i programmet ‘Størst’ taget seerne med til de vildeste og mest overdimensionerede steder på jorden.

I år var det så meningen, at der skulle laves en julespeciel af programmet fra Jerusalem, hvor julen er noget helt særligt. Planen var, at Peter Ingemann skulle gå i Jesus’ fodspor og undersøge, hvor meget myter og fakta støder sammen.

Men TV 2 har måttet droppe planerne. Sådan som situationen er i Mellemøsten i øjeblikket ville det kræve en større forsikring og et hold sikkerhedsfolk for, at programmet ville kunne blive optaget forsvarligt.

– Forsikringsselskaberne var ikke sikre på, at de kunne dække os ind. Sikkerhedsfolk og måske endda skudsikre veste er bare ikke ‘Størst’ og især ikke en julespecial. Det er trist, at det udviklede sig sådan, fortæller Peter Ingemann til tv2.dk

Tager til Finland i stedet

Men der bliver en julespeciel af “Størst”. I stedet for at tage til det varme Jerusalem, har tv-holdet nemlig sat kursen nordpå til det måske mest julede sted på planeten – Julemandens Landsby i Finland.

I byen Rovaniemi, der ligger indenfor den nordlige polarcirkel, hævder finnerne nemlig at Julemanden har sin bopæl, og de har bygget et stort forlystelsesområde til ære for ham.

Peter Ingemann vil nødig afsløre for meget af programmets indhold, men lover, at det bliver helt i tråd med de andre programmer – bare med et touch af jul.

– Vi kender jo Finland, men så alligevel ikke. Der er ikke så mange danskere, der har været i Finland, og så hævder finnerne jo, at julemanden kommer fra Finland, så ham skal vi forsøge at finde, siger Peter Ingemann til tv2.dk

Søg