Nu kan du selv deltage i ølsmagningen i Natholdets Julekalender

Natholdets Julekalender 2020
Foto: Craft Makers Collective

‘Natholdets Julekalender’ vender til december tilbage med en tredje sæson, og denne gang har man selv mulighed for at deltage i øl-smagningen hjemme bag tv-skærmen.

I samarbejde med firmaet ‘Craft Makers Collective’ har Natholdet nemlig lavet deres egen øl-julekalender med 24 øl fra danske bryggerier.

Mens de to første udgaver af ‘Natholdets Julekalender’ både har budt på danske og udenlandske øl, så handler årets julekalender udelukkende om danske øl.

På den måde bliver ‘Natholdets Julekalender’ i år en slags ‘hjælpepakke’ til de mange danske mikrobryggerier, der har haft det hårdt under corona-nedlukningen af Danmark.

Det er igen øl-ekspert Carsten Berthelsen, der har udvalgt de 24 forskellige øl.

Natholdets Julekalender
Foto: TV 2

Snaps til advent

Udover de 24 øl er der flere overraskelser i julekalenderen. Hver søndag i advent er der også en smagsprøve på en snaps fra et dansk mikrodestilleri. Man får også et Natholdet-ølglas og en helt særlig Natholdet-specialøl.

Traditionen tro vil ‘Natholdets Julekalender’ igen i år bliver optaget i løbet af bare én dag. Hjemme bag tv-skærmen får man dog mulighed for at sprede ølsmagningen over 24 dage.

Der er også lavet en adventskalender, hvor det kun er de fire øl og snaps fra de fire adventsafsnit, der er med.

‘Natholdets Julekalender’ kan købes HER

Søg