Her er alle TV 2’s julekalendere 2019

Foto: Søren Hartvig og Sille Sterll, TV 2

Tinka og Lasse er tilbage i en helt ny julekalender på TV 2 – ‘Tinka og Kongespillet’. Derudover er der gensyn med den fjerde julekalender i serien om Pyrus om eftermiddagen.

På TV 2 ZULU er Anders Breinholt igen klar til at kæmpe sig igennem 24 forskellige øl i en ny omgang af ‘Natholdets Julekalender’, og på TV 2 CHARLIE er der igen i år gensyn med ‘The Julekalender’.

TV 2 har nu offentliggjort alle årets julekalendere på deres forskellige kanaler.

Tinka og Kongespillet
Foto: TV 2

Kongen er ikke vendt hjem

I ‘Tinka og Kongespillet’ er kongen ikke vendt hjem fra sin rejse rundt i nissernes rige. Derfor skal der findes en ny konge via et såkaldt ‘Kongespil’. En kandidat fra hver af de fire regioner i nisseriget skal kæmpe mod hinanden om retten til tronen. 

For at bevise sit værd og redde riget lykkes det Tinka at sikre sig en af de fire pladser i Kongespillet. Men stærke kræfter forsøger at standse hende.

Ikke alene ønsker hver af de tre øvrige kongsemner at splitte nissernes rige. I Ensomhedens Tårn sidder Prins Fileas og planlægger hvordan han –  sammen med sin trofaste general Ingi – kan overtage tronen.

Som opvarmning til ‘Tinka og Kongespillet’ kan man den 24. november se en maraton-genudsendelse af alle 24 afsnit af ‘Tinkas Juleeventyr’ på TV 2 Zulu.

Foto: Søren Hartvig, TV 2

Alle eventyrerne er blandet sammen

‘Alletiders Eventyr’ er den fjerde og sidste julekalender i serien om Pyrus. Den blev lavet i år 2000.

Pyrus har igen dummet sig. Han er kommet til at blande alle de gamle folkeeventyr sammen til én gang rod og uorden, og derfor må han, Kandis og Gyldengrød på en rejse gennem dem allesammen, for at få tingene bragt i orden igen.

Samtidig får nisserne besøg af de to tvillinger Mille og Molly. Josefine har lovet at passe dem i december, men da Bertramsen igen har fået en stor og vigtig opgave af Kongehuset, overlader hun i stedet dén opgave til nisserne.

The Julekalender
Foto: Steen Linde, TV 2

The Julekalender for tredje år i træk

For tredje år i træk er der i år gensyn med De Nattergales ‘The Julekalender’ fra 1991 på TV 2 Charlie.

De tre nisser Fritz, Hansi og Gynter er blevet sendt til Danmark for at finde nøglen til en gammel spilledåse, der er blevet efterladt i en hule. Spilledåsen, der spiller Nissen Gammelnoks livsmelodi, er nemlig ved at gå i stå.

Tæt på nissernes hule bor kartoffelavlerparret Oluf og Gertrud. De får pludselig uventet besøg af københaveren Benny, hvis bil er brudt sammen og som derfor bliver nødt til at overnatte hos dem et stykke tid.

Benny er dog i virkeligheden en nosserer – nissernes værste fjende – og han er på jagt efter at finde nissernes hemmelige hule.

Foto: Casper Østergaard Vester, TV 2

Anders og Søren drikker øl igen

For to år siden drak Anders Breinholt og Søren Rasted sig igennem 24 forskellige øl sammen med ølekspert Carsten Berthelsen. Nu gør de det igen i en ny omgang af ‘Natholdets Julekalender’.

Ligesom sidst bliver alle de 24 øl bliver drukket på én enkelt dag, og de tre værter bliver derfor mere og mere berusede som decemberdagene skrider frem.

Alle årets julekalendere på TV 2

Tinka og Kongespillet – kl. 20.00 på TV 2

Pyrus i Alletiders Eventyr – kl. 16.00 på TV 2

The Julekalender – kl. 20.25 på TV 2 CHARLIE

Natholdets Julekalender – kl. 20.55 på TV 2 ZULU

Søg