Trailer til Last Christmas-filmen er offentliggjort

Foto: Universal Pictures

Der er nu blevet offentliggjort en trailer til årets store julefilm i biograferne, ‘Last Christmas’, der er inspireret af Whams populære julesang.

Emilia Clarke, der er kendt for sin rolle som Daenerys Targaryen i tv-serien ‘Game Of Thrones’, spiller den kvindelige hovedrolle i filmen, Kate, mens Henry Golding spiller den mandlige hovedrolle, Tom.

Emma Thompson, der har været med til at skrive filmens manuskript, spiller samtidig også rollen som Kates mor, og så har den danske skuespiller Peter Mygind en rolle i filmen.

Udover julesangen ‘Last Christmas’ er mange andre Wham- og George Michael-sange med i filmen – blandt andet en sang, der aldrig tidligere er blevet udgivet.

Kate forsøger at finde meningen med livet

‘Last Christmas’ handler om den unge kvinde Kate, der et år efter en næsten fatal sygdom, har svært ved at finde tilbage til meningen med livet.

Hun drømte engang om at få en musikkarriere, men nu arbejder hun som alf i en julebutik i London. En dag møder hun Tom, som hun forelsker sig i. Men der er noget mystisk over ham.

Foto: Universal Pictures

Erfarne folk bag kameraet

Filmen er skrevet af Emma Thompson, Bryony Kimmings og Greg Wise. Den er instrueret af Paul Feig, der tidligere også har instrueret ‘Bridesmaids’.

‘Last Christmas’ har verdenspremiere den 8. november og kan ses i de danske biografer fra den 14. november.

Søg