Her er titlen på den nye Alene Hjemme-film

Home Sweet Home Alone
Foto: Disney+

Disney og 20th Century Studios er ved at lave en ny film i ‘Alene Hjemme’-serien, og i et opslag på Twitter har studierne nu offentliggjort titlen og premieredatoen på den nye julefilm.

‘Home Sweet Home Alone’ er filmens titel, der bliver den sjette i ‘Alene Hjemme’-serien. Den kommer til at kunne ses på streamingtjenesten Disney+ fra den 12. november.

Skuespillerne i den nye film er blandt andre Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki, and Chris Parnell. Hovedrollen bliver spillet af 12-årige Archie Yates.

Max Mercer er alene hjemme

Hovedpersonen i den nye film hedder Max Mercer. Han bliver efterladt alene hjemme, mens hans familie er taget på juleferie i Japan.

Et ægtepar vil begå indbrud i familiens hjem, mens de er på ferie, for at stjæle et kostbart arvestykke. Det vil Max Mercer dog gøre alt for at forhindre.

COVID-19 har forsinket filmen

Oprindeligt var det planen, at filmen skulle have haft premiere i november sidste år, men på grund af COVID-19 blev optagelserne sat på pause og udskudt.

Filmen er skrevet af Mikey Day og Streeter Seidell, der også skriver sketches til det populære amerikanske satireshow ‘Saturday Night Live’. Dan Mazer har været instruktør.

Den første ‘Alene Hjemme’-film havde premiere i 1990. Den seneste film i serien blev lavet i 2012.

Søg