Netflix vil optage juleserie ved den jyske vestkyst

Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Et sommerhus ved den jyske vestkyst skal danne rammen om en helt ny juleserie på streamingtjenesten Netflix.

‘Christmas Women’ er den foreløbige arbejdstitel på serien. Den handler om fire generationer af kvinder, der holder juleferie sammen i et gammelt sommerhus ved havet. I løbet af juledagene bliver en gammel familiehemmelighed hvirvlet op.

Det er det tyske produktionsselskab ‘Sommerhaus Filmproduktion’, der laver serien. Alle indendørsoptagelser bliver lavet i et studie i Ungarn, mens udendørsoptagelserne skal laves i Søndervig ved Ringkøbing.

Selvom alle skuespillerne i serien er tyske, bliver den indspillet på engelsk, og den bliver tilgængelig for Netflix-kunder i hele verden fra december 2019.

Mangler et sommerhus

‘Sommerhaus Filmproduktion’ har endnu ikke fundet det hus, der skal være omdrejningspunktet for serien. Derfor har selskabet efterlyst ideer til det ideele sommerhus i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ronald Krapp, der er selskabets ‘location scout’, fortæller, at huset skal ligge i klitterne. Det må gerne være gammelt – måske med stråtag – og fra et eller flere vinduer skal der være direkte udsyn ud over Vesterhavet.

Optagelserne i Søndervig skal efter planen foregå i perioden 14.-27. marts. Serien kommer til at bestå af tre afsnit på 45 minutter.

Søg