Kian fejrer jul den 25. december – og har aldrig spist and

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR

I løbet af december har han hjulpet børnene i Danmark med at få dagene frem til den 24. december til at gå lidt hurtigere i årets julekalender på DR 1 ‘Theo og Den Magiske Talisman’.

Selv fejrer Kian Lawson-Khalili dog først jul den 25. december, og første gang han nogensinde smagte and var under optagelserne til julekalenderen.

– Jeg er halvt engelsk, så vi spiser faktisk kylling eller kalkun juleaften. Så kommer min mormor og morfar herover fra England, og så blander vi lidt traditionerne. Det foregår den 25. december, fortæller Kian Lawson-Khalili til Juleweb.dk, og fortsætter:

– Jeg fik min første and på settet. Første gang jeg nogensinde smagte and og flæskesteg, det var på settet, og det er jo sjovt at få den oplevelse sammen med sine medspillere.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR

Fejrer nogle gange jul i Grønland

Safina Coster-Waldau, der spiller rollen som Simone i ‘Theo og Den Magiske Talisman’, fejrer jul den 24. december. Til gengæld er det ikke altid, at det foregår i Danmark.

– Vi fejrer nogle gange jul i Grønland, fordi min mor hun er derfra. Men i år så skal vi være i Danmark, fortæller hun til Juleweb.dk

Er det anderledes at fejre jul i Grønland?

– Det er faktisk meget det samme som i Danmark, bortset fra at det er med noget andet familie – min mors familie. Men det er det samme mad vi spiser, fortæller hun.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR

En rigtig julepige

Både Kian og Safina elsker julen, og de har nemt ved at komme i julestemning.

– Jeg har været i julestemning siden august. Jeg er en rigtig julepige. Julekalendere kan virkelig få mig i julestemning og julemusik, fortæller Safina Coster-Waldau.

– Julemusik kan få mig i julestemning, og så den der grønne følelse. Alting er grønt eller rødt ved juletid, og når hele klasseværelset er grønt eller rødt og der er pyntet op med nisser over det hele, så er jeg i julestemning, fortæller Kian Lawson-Khalili.

Se interviews med Kian Lawson-Khalili og Safina Coster-Waldau på Juleweb’s YouTube-kanal

Søg