Skuespillerne fra Theo og Den Magiske Talisman: Vores favorit-julekalendere

Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR

Siden den 1. december har vi hver aften kunnet følge deres rejse gennem det magiske rige ‘Thannanaya’ i årets julekalender på DR 1 ‘Theo og Den Magiske Talisman’.

Men hvilke julekalendere er egentlig skuespillerne fra seriens egne favoritter? Det fortæller de her til Juleweb.dk

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF og Agnete Schlichtkrull, DR

Kian Lawson-Khalili (Theodor)

Det er et svært valg mellem ‘Pagten’ og ‘Tidsrejsen’. Jeg kan rigtig godt lide ‘Tidsrejsen’, men jeg kan også rigtig godt lide ‘Pagten’. Jeg tror, det er ‘Pagten’.

Den var både julet med en fantasiverden, men også meget uhyggelig med hende der Iselin. Det der med, at de fryser til is, det var en fantastisk ide, som jeg synes var meget godt lavet.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF og Mike Kolöffel, DR

Safina Coster-Waldau (Simone)

Jeg har to favoritter. ‘Pagten’ kan jeg meget godt lide, fordi den også er meget uhyggelig – og så ‘Absalons Hemmelighed’. Den var jeg vild med.

Det var en ret fed historie i ‘Absalons Hemmelighed’. Det der med engle – jeg kan meget godt lide engle og sådan noget – og de var nede i den der grotte. Det var spændende.

Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen og Tine Harden, DR

Max Tranberg (Mads Christian)

Jeg kan rigtig godt lide ‘Tidsrejsen’ og ‘Absalons Hemmelighed’, fordi de ikke handler så sindsygt meget om jul. De har lidt mere handling.

Jeg kan godt lide, når det ikke kun handler om nisser og risengrød. Det kan selvfølgelig også være meget hyggeligt, men jeg kan godt lide, når der er noget handling.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR og Agnethe Schlichtkrull, TV 2

Eva Klie Rubow (Alma)

Jeg kan ikke huske dem allesammen, men jeg synes i hvert fald at ‘Tinkas Juleeventyr’ var rigtig god.

Den var spændende, og lige inden afsnittet sluttede, så kom der altid lige noget, så man tænkte, at nu skulle man bare følge med i morgen. Og så var det bare rigtig gode skuespillere.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR og Søren Hartvig, TV 2

Peter Zandersen (Bjørn)

Som barn kan jeg huske, at ‘Jul På Slottet’ var helt magisk – og ‘Nissebanden i Grønland’. Der var jeg i en alder, hvor jeg ikke helt kendte forskel på virkelighed og fiktion. Det var bare sådan en verden, som man troede eksisterede.

Dem synes jeg var ret fede, og jeg så også ‘Nissebanden’ igen for få år siden, og der synes jeg stadigvæk, at den fungerer virkelig godt. Den er sjov og kan både ses af børn og voksne.

Senere blev det så Pyrus. Der var jeg fan. Jeg klædte mig ud som Pyrus lige så snart jeg kom hjem fra skole. Så tog jeg mit nissetøj og min nissehue på, og så var jeg Pyrus.

Se interviews med skuespillerne fra ‘Theo og Den Magiske Talisman’ på Juleweb’s YouTube-kanal

Søg