TV 2 dropper Nisseakademiet

TV 2’s ambitiøse julekalenderprojekt, ‘Nisseakademiet’, der skulle være blevet til hele tre nye julekalendere, er lagt i graven.

I december sidste år afslørede stationen ellers, at man sammen med Zentropa arbejdede på at skabe et eventyrunivers i stil med Harry Potter, og at julekalendertriologien skulle vises på tv i 2017, 2019 og 2021. Men nu trækker TV 2 sig fra projektet.

– Vi er blevet enige om at stoppe i al fordragelighed, fordi vi ikke var enige om, hvilken vej det skulle gå rent historiemæssigt. Ambitionen begyndte med Harry Potter, men gik over i Ringenes Herre. Det er et godt projekt, som jeg håber for Zentropa, at de løfter internationalt, men det er ikke et godt TV 2-julekalenderprojekt, siger TV 2’s fiktionschef Katrine Vogelsang til B.T.

Måske fortsættelse til Juleønsket

I øjeblikket er Cosmo Film i gang med at klippe dette års nye TV 2-julekalender ‘Juleønsket’, der handler om engle, og så er TV 2 ved at undersøge forskellige andre muligheder for en ny julekalender i 2017. Blandt overvejelserne er en fortsættelse til ‘Juleønsket’.

– Vi er i god tid, så vi kigger grundigt på kommende julekalenderprojekter, og vi har stadig en ambition om at lave flere føljetoner af julekalenderne, siger Katrine Vogelsang til B.T.

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email