Flora fra Valdes Jul: Sådan var det at spille en ulv i menneskeskikkelse

Valdes Jul
Foto: Per Arnesen, TV 2

Flora Augusta spiller ulveskifteren Tala i TV 2’s julekalender ‘Valdes Jul – Skovens Vogter’.

Tala kan skifte mellem at være et menneske og en ulv. Når hun er i menneskeskikkelse, bevarer hun sine ulvesanser og opfører sig stadig lidt som en ulv. Det var derfor en stor udfordring for Flora Augusta at spille rollen.

– Instruktøren og jeg snakkede om, hvordan hun skulle opføre sig. Hun er lidt mystisk, og man kan ikke helt i starten finde ud af, hvad det er hun vil. Hun går egentlig bare rundt og snuser lidt til alt og har meget pludselige bevægelser ligesom en ulv, fortæller Flora Augusta til Juleweb.dk

Flora Augusta fik undervisning af en stuntmand i, hvordan hun blandt andet skulle lave rullefald. På et tidspunkt laver Tala nemlig et rullefald, når hun skifter fra at være ulv til at være menneske, mens hun løber.

Valdes Jul
Foto: Per Arnesen, TV 2

Derudover var Flora Augusta én af de skuespillere, der skulle bruge mest tid i sminken hver dag, inden hun kunne stille sig op foran kameraet.

– Jeg tror, at jeg brugte en time i sminken hver dag på ligesom at få mit hår til at være uglet og stort. Jeg ved ikke, om man rigtig lægger mærke til det, men jeg har også fået tegnet monobryn, fortæller hun.

Ulvedelen af Tala bliver spillet af to ulvehunde fra Ungarn.

Valdes Jul
Sander Løkke Borg og Flora Augusta sammen med instruktør Morten BH

Blev spottet i tv-serie på Ramasjang

Flora Augusta har lavet en del skuespil, før hun fik rollen i ‘Valdes Jul’.

Hun har tidligere spillet med i filmene ‘Smagen af sult’ og ‘Familien Jul og Nissehotellet’, medvirket i flere reklamefilm med sin tvillingesøster, men det var i en tv-serie på DR Ramasjang, at instruktøren på ‘Valdes Jul’ fik øje på hende.

– Instruktøren havde set mig i noget, der hedder ’Sprinter Galore’, og så blev jeg indkaldt til nogle castings. Jeg tror, at jeg var til 2-3 castings, før jeg fik at vide, at jeg havde fået rollen, og det fik jeg at vide sidste år i september, fortæller hun.

Hun ved dog ikke, om hun også vil være skuespiller, når hun bliver voksen.

– Det ved jeg ikke. Altså, lige nu synes jeg, at det er mega fedt, men om jeg vil være det, når jeg bliver stor, det må jeg jo se på, siger hun.

VIDEO: Se hele interviewet med Flora Augusta

Søg