Overblik over årets julekalendere 2022

Her får du det foreløbige overblik over årets julekalendere på tv i 2022.

DR Julekalender 2022 Landsby
Landsbyen i Julehjertets Hemmelighed / Grafik: Shortcut

DR: Julehjertets Hemmelighed

Der kommer en ny julekalender på DR 1, ‘Julehjertets Hemmelighed’, der foregår i år 1850.

13-årige Karen skal begynde som stuepige på den nærliggende herregård hvilket samtidig betyder, at hun ikke længere kan se sin bedste ven og herregårdens beskytter, nissen Rumle.

Derfor bliver Rumle og Karen fristet til sammen at skabe et magisk julehjerte, så de for altid vil være venner alligevel. Men pludselig begynder alverdens mystiske ting og ulykker at ske på herregården.

December bliver en stor prøvelse for Karen, hvor hun både skal redde Rumle fra den onde Lars Ravn og forsøge at gøre julehjertet om, så ulykkerne på herregården stopper.

Læs mere om Julehjertets Hemmelighed

Tinka
Foto: Per Arnesen, TV 2

TV 2: Tinka og Sjælens Spejl

Årets julekalender på TV 2 er også helt ny, men karaktererne kender vi. ‘Tinka og Sjælens Spejl’ er den tredje julekalender om nissepigen Tinka.

Sidst vi mødte Tinka, indførte hun Samlingen, hvor repræsentanter fra de fire regioner i Nissernes Rige og et enkelt menneske sammen styrede og bestemte.

Den nye styreform fungerer dog ikke, som Tinka havde håbet, og hun er derfor begyndt at tvivle på sine evner som nissernes leder.

Da Ingi sætter Tinka på sporet af en familiehemmelighed, søger hun og Lasse efter svar i menneskenes verden, og her venter der Tinka en overraskelse, som sætter hele Nissernes Riges eksistens på spil.

Læs mere om Tinka og Sjælens Spejl

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email

Julekalendere

Seneste nyheder