Foto: DR

Her får du det foreløbige overblik over årets julekalendere på tv i 2020. Listen bliver opdateret efterhånden, som tv-stationerne offentliggør deres planer.

DR: Julefeber

Der kommer en ny julekalender på DR 1 med titlen ‘Julefeber’.

Julekalenderen handler om drengen Bjørn, der sammen med sin far og lillesøster bliver smidt ud af deres lejlighed den 1. december, fordi faren skylder penge. Familien flytter ind på loftet på farens arbejdsplads, Det Kongelige Teater, hvor de forsøger at holde sig skjult.

Samtidig begynder der at ske nogle mystiske ting med Bjørn. Når han hører julemusik kan han ikke styre sig selv og begynder at danse ukontrolleret. Hvad er der galt med ham?

Læs mere: Nyheder om Julefeber – DR julekalender 2020

Foto: Ian Hansen, TV 2

TV 2: Genudsendelse

TV 2 genudsender i år en julekalender. Hvilken, er endnu ikke blevet offentliggjort, men Juleweb.dk gætter på at det bliver et gensyn med ‘Juleønsket’ fra 2015.

Esben Dalgaard og Neel Rønholt, der spilede nogle af hovedrollerne i ‘Tinka og Kongespillet’, har også store roller i ‘Juleønsket’, og den er skrevet af Ina Bruhn, der også var med til at skrive ‘Tinka og Kongespillet’.

Læs mere: Juleønsket

Julekalendere gennem tiden

Få det komplette overblik over hvilke julekalendere, der har været vist på tv i årenes løb. Klik på en julekalender, og læs mere om den.

Se oversigten