Her får du det foreløbige overblik over julekalenderne på tv i 2019. Listen bliver opdateret efterhånden, som tv-stationerne offentliggør deres planer.

Foto: Per Arnesen, TV 2

TV 2: Tinka og Kongespillet

TV 2 laver en fortsættelse til ‘Tinkas Juleeventyr’.

I ‘Tinka og Kongespillet’ er kongen ikke vendt hjem fra sin rejse rundt i nissernes rige, og der skal derfor findes en ny konge via et ‘Kongespil’.

For at bevise sit værd og redde riget lykkes det Tinka at sikre sig en af de fire pladser i spillet, men stærke kræfter forsøger at standse hende.

Læs mere

Foto: Mike Kollöffel, DR

DR 1: Julestjerner

Årets julekalender på DR 1 bliver et gensyn med ‘Julestjerner’ fra 2012, der er skrevet af makkerparet Michael Wikke og Steen Rasmussen.

13-årige Sus må modvilligt sige farvel til livet i storbyen, da hendes forældre arver et gammelt julestjerne-gartneri i den lille by Brorfelde.

Der begynder dog at ske mange mystiske ting i byen, da en ny kæmpestjerne pludselig viser sig på himlen.

Læs mere

Foto: Johan Paulin, SVT

DR Ramasjang: Storm i Stillegade

DR Ramasjang viser en svensk julekalender.

Familien Storm har fået nok af livet i storbyen og er derfor er flyttet til et hus på Stillegade i den lille by Järnkroken.

De vil forsøge at vinde den årlige julekonkurrence i byen, men det kræver, at de kan få de mange forskellige mennesker på Stillevej til at samarbejde.

Læs mere

Foto: SVT

DR Ultra: Jagten på Tidskrystallen

På DR Ultra er der også en svensk julekalender på programmet.

Tre børn må rejse til universets centrum for at finde den tidskrystal, der kan forhindre onde kræfter i at sætte tiden i stå.

På deres rejse kommer de blandt andet til at besøge fremmede planeter, møde onde skurke og sjove robotter.

Læs mere

Julekalendere gennem tiden

Få det komplette overblik over hvilke julekalendere, der har været vist på tv i årenes løb. Klik på en julekalender, og læs mere om den.

Se oversigten