Her får du det foreløbige overblik over julekalenderne på tv i 2018. Listen bliver opdateret efterhånden, som tv-stationerne offentliggør deres planer.

DR 1: Thannanaya

Der kommer en ny julekalender på DR 1. ‘Thannanaya’ handler om drengen Theodor, der rejser til et magisk land bag stjernerne for at forsøge at redde sin morfar fra at dø.

Hovedrollerne bliver spillet af Kian Khalili og Safina Coster-Waldau. Sidstnævnte er datter af den kendte skuespiller Nikolaj Colster-Waldau. Du kan læse mere om julekalenderen HER

TV 2: Genudsendelse

TV 2 genudsender i år en julekalender, men hvilken, er endnu ikke blevet offentliggjort. Et godt bud er dog, at vi måske kommer til at få et gensyn med Lars Hjortshøj i ‘Tvillingerne og Julemanden’, da ‘Ludvig og Julemanden’ blev genudsendt i 2016.

Det bliver desuden spændende at se, om TV 2 vil fortsætte med at genudsende en gammel julekalender om eftermiddagen, som den har gjort det i både 2016 og 2017. Måske får vi et gensyn med ‘Alletiders Julemand’ eller ‘Krummernes Jul’.

Måske kommer der igen også en voksenjulekalender på TV 2 Charlie. Det kunne være spændende at gense enten ‘Juletestamentet’ eller ‘Jul i den gamle trædemølle’.