Gratis streaming af Andersens Julehemmelighed på Pluto TV

Andersens Julehemmelighed
Foto: Minerva Film Video

I december kan man se julekalender-klassikeren ‘Andersens Julehemmelighed’ helt gratis på Pluto TV.

Pluto TV er en 100 % reklamefinansieret streamingtjeneste, der bliver drevet af mediekoncernen Paramount i samarbejde med Viaplay. Den har eksisteret i Danmark siden 2022, men det er første gang i år, at den byder på en julekalender i december.

– Vi er meget glade for i år at kunne skabe julestemning på Pluto TV, ved eksklusivt at vise den populære voksenjulekalender ‘Andersens Julehemmelighed’. Julekalenderen er et stykke dansk tv-historie, som mange vil kunne huske fra halvfemserne, siger Jesper Dahl, der er General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

Andersens Julehemmelighed
Foto: Minerva Film Video

Vil ikke fejre jul

‘Andersens Julehemmelighed’ handler om den julefjendske Familien Andersen, der nægter at fejre jul som alle andre. Bare ordet ‘hjul’ kan få dem til at gå fuldstændig i koma.

Julemand 39 har ikke passet sit job ordentligt, og derfor har det øverste Julemandsråd besluttet, at han må tage sin julemandseksamen om. Som eksamensopgave skal han løse den gordiske knude, at få Familien Andersen til at fejre jul igen.

Hans assistent Frits bliver sendt ned til familien for at spionere. Først forklædt som gas- og vandmester, siden som natlæge og familiens savnede Onkel Klaus fra Australien.

Det går dog helt galt for Frits, da han forelsker sig i husets datter Putte og bruger mere tid på at forsøge at imponere hende end på at spionere.

Andersens Julehemmelighed
Foto: Minerva Film Video

Kendte skuespillere

Rollerne i julekalenderen bliver spillet af Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Niels Olsen, Torben Zeller og Søren Østergaard.

Julekalenderen er fra 1993 og blev senest genudsendt på tv i 2016.

Udover ‘Andersens Julehemmelighed’ er det muligt at se over 100 forskellige julefilm på Pluto TV, og tjenesten har også en særlig tv-kanal fra MTV, der udelukkende viser julemusikvideoer.

Søg