Hjælp, det er jul

Hjælp, det er jul
Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

Denne julekalender er en fortsættelse til satireserien ’Hjælp, men kone er skidesur’, hvor en række mænd diskuterer parforholdets udfordring mellem små satireklip om parret Helle og Niels.

Handling

Helle og Niels bor i et rækkehus på Østerbro med deres børn Malte og Musse. Julen står for døren, og Niels forsøger at få Helle til for en gangs skyld at lade være med at lade være med at blive en sindssyg juleperfektionist.

Da Niels skal til julefrokost med sit arbejde, bliver Helle så jaloux over, at hun ikke må komme med, at hun ender med at låse ham inde på badeværelset og selv tage af sted til julefrokosten. Her ender hun med at være utro med en af Niels’ kollegaer – og så er der ballade.

Niels og Helle beslutter sig for at blive skilt, men de kan ikke komme af med huset, og må derfor leve side om side i et hus, der er delt mellem dem med rødt bånd.

Niels finder sig en ny kæreste – en 22-årig pædagogmedhjælper – og det har Helle svært ved at acceptere. Men så ender Helle i seng med en lesbisk kvinde, og nu er det pludselig Niels, der er jaloux.

Medvirkende

Helle: Mette Horn
Niels: Thomas Bo Larsen
Matle: Oliver Harring Olesen
Musse: Victoria Ruders Dinesen
Janni: Sofie Topp Østergaard
Bodil: Helle Dolleris

Manuskript: Jacob Tingleff

Instruktion: Sofia Fromberg

Produktion: DR

Sendt i tv

2011, DR 2
2023, DR 2

Julekalendere

Seneste nyheder

Søg