Den unge Fleksnes

Foto: TV Norge
Foto: TV Norge

Denne julekalender er norsk og blev oprindeligt produceret for TV Norge i 2010. Julekalenderen er en forhistorie til den populære norske komedieserie ‘Fleksnes Fataliteter’, der også har været vist på dansk tv. I julekalenderen følger man Marve Fleksnes som ung teenager.

Handling

13-årige Marve Fleksnes er blevet forelsket i den nye pige i hans klasse, Veronica Knudsen. Han forsøger på alle mulige måder at komme i kontakt med hende, men der er andre, der også er ude efter hendes opmærksomhed – blandt andet klassekammeraten Christian August.

Da skolen skal sende en duet afsted til en stor talentkonkurrence, får Veronia pladsen som den kvindelige vokal. Alt tyder på, at Christian August skal synge den mandelige vokal, men det vil Marve gøre alt for at forhindre. Marve selv er totalt tonedøv, men han får den idé, at alliere sig med den stille og forsigtige dreng Nils Johan, der er meget god til at synge.

Nils Johan synger mens Marve mimer på scenen, og alle tror, at Marve pludselig er blevet en stor sanger. Christian August falder dog ikke for Marves nummer, og han går derfor på jagt efter at finde ud af, hvordan Marve er kommet til at synge så godt.

Sendt på tv: 2010

Produktionsselskab: SF Norge

Foto: TV Norge

Medvirkende

Marve Fleksnes: Reidar Fredrik Frydenlund
Veronica: Helene Sommerset Busengdal
Nils Johan: Jonas Wangsmo
Christian August: Kristian Holten Bjerke
Magnhild Fleksnes, mor: Ulrikke Hansen Døvigen
Onkel Harald: Nils Jørgen Kaalstad
Frøken Rita Larsen:
Marte Engebrigtsen
Atle Antonsen: Øyvind Arnesen
Doktor Hansteen: Jon Øigarden

Manuskript, hovedforfatter: Terje Solli

Manuskript, episodeforfattere: Steinar Borge, Lars Gudmestad og Andreas Markusson

Intruktion: Steinar Borge

Julekalendere

Seneste nyheder

Søg