Pebernødder

Foto: Colourbox.com

Ca. 240 stk.

Ingredienser

500 g hvedemel
350 g sukker
200 g smør
2 æg
4 spsk. fløde
1 tsk. peber, stødt
1 tsk. kanel, stødt
1 tsk. ingefær, stødt
1 tsk. nelliker, stødt
½ tsk. hjortetaksalt

Tilberedning

Hvedemel, hjortetaksalt og krydderier blandes sammen. Det faste kolde smør smuldres i melet.

Sukker og æg piskes sammen til æggesnaps, hvorefter fløden tilsættes. Æggesnapsen og melet blandes og æltes godt sammen.

Dejen trilles i fingertykke stænger. Stængerne skæres i små stykker og trilles til kugler.

Pebernødderne skal bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i 10-15 minutter.

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email

Aktiviteter

Julesange

Her kan du finde teksten på alle de kendte danske julesange og læse historien bag dem.

Seneste nyheder