Mystisk video: Synger Jonah Blacksmith titelsangen til Tidsrejsen 2?

Jonah Blacksmith
Pressefoto

En video på Facebook og Instagram har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt gruppen Jonah Blacksmith har noget at gøre med titelsangen til årets DR-julekalender ‘Tidsrejsen 2’.

Den 24. juni slog Jonah Blacksmith en video op på de sociale medier, hvor de synger titelsangen til ‘Tidsrejsen’ fra 2014.

I forbindelse med videoen skriver gruppen: “I dag er der præcis 6 måneder til juleaften”.

Videoen er blevet delt af sangerinden Caroline Castell, der skrev titelsangen og selv sang den i 2014. I forbindelse med opslaget skriver hun: “Jeg glæder mig ekstra meget til julen i år”.

Flere gætter på, at videoen kan være et hint om, at titelsangen til ‘Tidsrejsen 2’ vil blive en ny udgave af titelsangen fra den oprindelige julekalender, der denne gang vil blive sunget af Jonah Blacksmith sammen med Caroline Castell.

Se opslaget på Facebook

Svar fra DR

Juleweb.dk har spurgt DR, om der er hold i rygterne, men det vil medievirksomheden ikke svare på endnu.

– Vi kan desværre på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte årets titelsang, skriver DR Presse i en mail til Juleweb.dk

Tidsrejsen 2
Foto: Thomas Gerhardt og Marie Øst Vejbæk, DR

Romeo leder efter beviser på tidsrejser

‘Tidsrejsen 2’ handler om det umage par Romeo og Holly, der lærer hinanden at kende, da Holly begynder i Romeos klasse.

Romeo mener at have beviser for, at der tidligere i Dragør har foregået tidsrejser, og at det måske kan bringe ham tættere på at finde ud af, hvad der er sket med hans far, som han aldrig har mødt.

Holly tilbyder Romeo sin hjælp, hvilket bliver starten på et hæsblæsende science-fiction juleeventyr.

De fleste af skuespillerne i ‘Tidsrejsen 2’ er ikke gengangere fra den første julekalender, men Bebiane Ivalo Kreutzmann vender tilbage til rollen som Sofie, der nu er lærervikar på Romeos og Hollys skole.

Populære brødre fra Thy

Jonah Blacksmith er skabt af brødrene Simon og Thomas Alstrup, der kommer fra Thy. Gruppen er opkaldt efter deres bedstefar Johannes Alstrup, der var smed.

Gruppen har i løbet af de seneste år haft flere store hits, blandt andet ‘House on fire’, ‘Secrets in the water’, ‘Up’ og ‘Ocean’.

Søg