Her er den nye Tinka

Foto: Lion Musicals
Foto: Lion Musicals

Når ‘Tinkas Juleeventyr’ til november bliver til en musicalforestilling i Glassalen i Tivoli, vil rollen som Tinka blive spillet af 17-årige Trine Marie Wisborg.

Det står klart, efter at et hav af unge piger i løbet af den seneste måned har været til audition i håbet om at få netop dén rolle.

Trine Marie Wisborg begyndte sin musicalkarriere i 2019, da hun fik rollen som Louisa i ‘The Sound of Music’ på Hedeland Amfiteater. Oplevelsen fik hende til at søge ind på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor hun i dag er elev.

Ved siden af Eventyrteatret har hun sin daglige gang på Frederiksborg Gymnasium, hvor hun går på musiklinjen i 2.g.

Når Trine Marie Wisborg til efteråret skal spille i Glassalen, bliver det ikke første gang, at hun beskæftiger sig med jul på de skrå brædder. Senest har hun nemlig spillet med i Eventyrteatrets juleforestilling ‘Et Juleeventyr’.

Tinkas Juleeventyr Musical
Foto: Lasse Lagoni

Kendte musicalstjerner

I Tinka-musicalen vender Martin Bo Lindsten vender tilbage til rollen som Lasses far, Mikkel, som han også spillede i julekalenderen på tv.

Rollen som farmor Maja skal spilles af Birthe Kjær, Nille skal spilles af Szhirley, Fileas skal spilles af Johannes Nymark, mens Kong Gobbe skal spilles af Kasper Leisner.

Sidstnævnte kender de fleste i forvejen fra de tre Tinka-julekalendere, hvor han har været fortællerstemmen under resuméet i begyndelsen af hvert afsnit.

Alle sangene til forestillingen bliver skrevet af Burhan G i samarbejde med Sarah West.

Burhan G skrev også titelsangen til ‘Tinkas Juleeventyr’. Sarah West var i 2005 med til at synge titelsangen til ‘Jul i Valhal’ sammen med Martin Brygmann.

Forestillingen får premiere den 21. november og spiller til og med den 28. december.

Søg