Lova fra Troldehjertets Hemmelighed: Sådan lærte jeg at spille trold

Troldehjertets Hemmelighed
Foto: Jacob Kusk, Mastiff, DR

Lova Müller Rudolph spiller pigen Rebekka, der er ved at blive til en trold i tv-serien ‘Troldehjertets Hemmelighed’.

Tv-serien er en fortsættelse af julekalenderen ‘Julehjertets Hemmelighed’, men Rebekka er én af de nye karakterer, vi stifter bekendtskab med i tv-serien, som ikke var med i julekalenderen.

– Det har været mærkeligt at spille trold, fordi jeg skulle jo være noget, som man ikke bare lige kan være. Men da jeg var lille, legede jeg rigtig meget hund og tiger og sådan noget, så jeg føler lidt, at det har hjulpet med at brøle og alle de ting, jeg har skullet, fortæller hun til Juleweb.dk

Hvordan har det været at spille med i en tv-serie?

– Det har været vildt. Altså, det har virkelig været en stor oplevelse. Den største oplevelse, jeg nogensinde har haft. Det har virkelig været fantastisk og sjovt at møde nye mennesker.

Er det noget, du har prøvet før?

– Jeg har været statist én gang, og så lavede jeg en skuespiller-profil. Så blev jeg kontaktet, om jeg ville prøve at komme til casting, og så gjorde jeg det. Så fik jeg rollen, så det er ikke sådan noget, jeg har lavet meget.

Hvordan tror du, det bliver at se sig selv i fjernsynet?

– Nu har jeg jo set noget af det. Det er meget mærkeligt at se sig selv, og jeg er sådan lidt nervøs omkring, om jeg har gjort det godt nok. Selvom dem, jeg har omkring mig siger, at det er godt, så er man stadig lidt nervøs. Men jeg synes, det er meget fedt.

VIDEO: Se hele interviewet med Lova Müller Rudolph

Søg