Mød skuespillerne i Troldehjertets Hemmelighed

Troldehjertets Hemmelighed
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Til påske fortsætter historien om Karen og de andre borgere i den lille landsby Lindestrup i tv-serien ‘Troldehjertets Hemmelighed’.

De fleste af skuespillerne fra ‘Julehjertets Hemmelighed’ er med i fortsættelsen, men vi kommer også til at møde nogle nye karakterer.

15-årige Karla Larsen Moltsen er tilbage i rollen som Karen.

– Karen er blevet et halvt år ældre, og så har hun fået sit eget lille bageri. Det slutter jo i julekalenderen med, at hun skal lave et bageri. Så hun bager rigtig meget, og så har hun glemt Rumle. Det er rigtig sørgeligt, men det har hun, fordi nu skulle hun vokse videre fra hele det eventyrliv, hun havde før, fortæller Karla Larsen Moltsen til Juleweb.dk:

– Jeg tror, at den nye Karen måske ligger lidt tættere på mig selv, end den gamle gjorde, fordi hun er lidt ældre. Jeg vil ikke sige, at Karen dengang i julekalenderen var barnlig, men hun er måske blevet lidt mindre barnlig.

Troldehjertets Hemmelighed
Foto: Andreas Bastiansen, Mastiff, DR

Karens veninde er ved at blive til trold

I ‘Troldehjertets Hemmelighed’ bliver Karen gode venner med pigen Rebekka, der pludselig er dukket op i landsbyen.

Det viser sig dog, at Rebekka ikke er nogen helt almindelig pige. Hun er ved at forvandle sig til en trold, og en troldejæger er på jagt efter hende for at slå hende ihjel.

Rebekka bliver spillet af Lova Müller Rudolph.

– Det har været vildt at være med til at lave den her serie. Det har virkelig været en stor oplevelse. Den største oplevelse, jeg nogensinde har haft. Det har været fantastisk og sjovt at møde nye mennesker, fortæller Lova Müller Rudolph til Juleweb.dk

I begyndelsen af tv-serien er Rebekka en forholdsvis normal pige, men efterhånden som handlingen skrider frem bliver hun mere og mere vild og troldeagtig.

– Det har været mærkeligt at spille, men da jeg var lille, legede jeg rigtig meget hund og tiger og sådan noget, så jeg føler lidt, at det har hjulpet mig med at brøle og alle de andre ting, jeg skulle som trold, siger Lova Müller Rudolph.

Troldehjertets Hemmelighed
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Kendte skuespillere

Skurken i ‘Troldehjertets Hemmelighed’ hedder Cornelius og bliver spillet af Rasmus Bruun.

Derudover får vi i den nye tv-serie et gensyn med:

Esben Dalgaard (Erik)
Mia Lyhne (Rigmor)
Ditte Ylva Olsen (Gudrun)
Anders Brink Madsen (Karl)
Lise Baastrup (Oldfrue Miriam)
Vigga Bro (Skovkonen)
Isa Thorlacius (Marie Louise)
Maximilian Henriques Hale (Rasmus)
Sigurd Moe (Johannes)
Isak Celinder Faurholm (Gotfred)
Roberta Hilarius Reichhardt (Fie)
Daniel Andreas Ørum-Hansen (Ilter)
Laurids Skovgaard Andersen (Aage af Jungshoved)

‘Troldehjertets Hemmelighed’ består af syv afsnit. Hele serien kan ses på DR TV fra fredag den 31. marts, eller man kan se et afsnit hver aften klokken 20.00 på DR 1 fra den 2. til den 8. april.

Titelmelodien til ‘Troldehjertets Hemmelighed’ er ikke den samme som i julekalenderen. Den nye intro er instrumental og komponeret af Nicklas Schmidt.

Søg