DR søger børneskuespillere til julekalenderen 2024

DR Julekalender 2024
Foto: Per Arnesen, Ulrik Boel Bentzen, Christian Geisnæs, Kim Bredahl, DR

DR er gået i gang med at lede efter de børn, der skal spille hovedrollerne i julekalenderen 2024.

Hvad julekalenderen hedder, og hvad den handler om er en hemmelighed, men i opslaget på DR’s hjemmeside kan man blandt andet læse, at den ene af hovedpersonerne er nørdet og har sin egen YouTube-kanal, mens den anden er en ung ‘Girl Boss’.

Optagelserne kommer til at foregå i hovedstadsområdet fra midten af oktober 2023 til slutningen af marts 2024. Det er DR’s egen dramaafdeling, der laver julekalenderen.

DR leder efter:

Dreng på 12-14 år

Skal spille en rolle, der kæmper for det han tror på og ikke er bange for at sige sandheden. Han er en smule nørdet og har sin egen YouTube-kanal.

Pige på 12-14 år

Skal spille en rolle, der er karismatisk, ambitiøs og charmerende. Hun vil gøre alt for at opnå sine mål og er en ung ‘Girl Boss’.

Interesserede kan læse mere på DR’s hjemmeside

Julehjertets Hemmelighed
Foto: Bastian Schiøtt, DR

Karla fik rolle gennem lignede opslag

Det var gennem et lignende opslag på DR’s hjemmeside for to år siden, at Karla Larsen Moltsen fik rollen som Karen i ‘Julehjertets Hemmelighed’.

Det fortalte hun i december i et interview med Juleweb.dk

– Jeg så på DR’s hjemmeside, at de søgte roller til julekalenderen. Så lavede jeg et self-tape, hvor man præsenterer sig selv, og så kom jeg til casting. Så kom jeg til casting igen og igen, og så var det sådan noget med 4-5 castings tror jeg, før jeg fik rollen, fortalte hun dengang.

Hun fortalte også, at hun ikke havde prøvet at være med i en film eller tv-serie før rollen i ‘Julehjertets Hemmelighed’.

Læs hele interviewet med Karla Larsen Moltsen

Søg