Karla fra Julehjertets Hemmelighed: Sådan fik jeg rollen

Julehjertets Hemmelighed Karla Larsen Moltsen
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Karla Larsen Moltsen spiller hovedrollen som Karen i DR’s nye julekalender ’Julehjertets Hemmelighed’.

Hun har aldrig prøvet at være med i en film eller tv-serie før. Rollen i julekalenderen er første gang, hun optræder foran et kamera.

– Jeg har ikke haft sådan nogen roller før. Jeg har lavet meget amatør-teater, men ikke sådan noget stort, fortæller Karla Larsen Moltsen til Juleweb.dk

Hvordan fik du rollen?

– Jeg så på DR’s hjemmeside, at de søgte roller til julekalenderen. Så lavede jeg et self-tape, hvor man præsenterer sig selv, og så kom jeg til casting. Så kom jeg til casting igen og igen, og så var det sådan noget med 4-5 castings tror jeg, før jeg fik rollen.

Julehjertets Hemmelighed
Foto: Andreas Bastiansen, DR, Mastiff

Hvordan er det at være med i en julekalender?

– Det er mega fedt. Det er jo noget, man altid har set, da man var mindre og stadig nu. Så det er jo mega fedt selv at få lov til at være med i én. Lige pludselig er det én selv, man skal sidde og kigge på.

Hvordan tror du det bliver?

– Specielt, men jeg er også glad for at mine venner og andre folk kan se, hvorfor jeg har været væk i fire måneder. Men det bliver også helt klart lidt specielt.

Julehjertets Hemmelighed
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Hvad synes du om jul?

– Jeg synes jul er hyggeligt. Jeg elsker jul. Jeg har fødselsdag i julen, så det er en hyggelig tid, synes jeg.

Hvad kan få dig i julestemning?

– En julekalender for eksempel kan godt få mig i julestemning, julesange og sådan nogle ting, som får mig til at tænke på julen fra min barndom.

Hvad er din favorit-julekalender?

– ‘Pagten’ tror jeg. ‘Pagten’ var rigtig god. Den var lidt uhyggelig og sådan lidt dyster, men også virkelig spændende og sød og handlede om venskab.

VIDEO: Se hele interviewet med Karla Larsen Moltsen

Søg