Anders Breinholts øl-julekalender fortsætter på Viaplay

Breinholts julekalender
Foto: Viaplay

Selvom Anders Breinholt er stoppet som vært på ‘Natholdet’, vil han fortsat gerne drikke øl med musikeren Søren Rasted og øl-eksperten Carsten Bertelsen i dagene op til jul.

Derfor har de tre sammen besluttet at fortsætte det, der tidligere hed ‘Natholdets Julekalender’ under et nyt navn på en anden streamingtjeneste.

Nu hedder julekalenderen ‘Breinholts Julekalender’ og kan ses på Viaplay. Konceptet er dog det samme, som det var i ‘Natholdets Julekalender’. De tre værter vil drikke sig igennem 24 forskellige øl i løbet af én enkelt dag og bedømme dem.

Opgradering af maden

Der sker dog nogle få ændringer i programmet. Maden, som de tre venner får serveret i løbet af den nye julekalender, bliver nemlig af en lidt anden kvalitet end i de tidligere julekalendere.

Deres julekok i år er Michelin-kokken Dak Wichangoen, der også er dommer i ‘Masterchef Jul’ på Viaplay.

Dak Wichangoen vil både præsentere traditionel dansk julemad, men vil også lave mad med udgangspunkt i sit thailandske ophav. Og så smager hun naturligvis med på alle øllene og giver sin mening som kok til kende.

Gæsterne Rosa Kildahl, Jakob Kjeldberg, Peter Grønborg, Ida Wohlert, Maria Fantino, Martin Johannes/Rasmus Wallbridge og Signe Molde kommer også forbi en dag i løbet af december for at smage med på dagens øl.

Første afsnit af ‘Breinholts Julekalender’ kan ses den 1. december på Viaplay. Der bliver lagt et nyt afsnit ud på tjenesten hver dag frem mod jul.

Søg