Rekordmeget merchandise til årets Tinka-julekalender

Tinka og Kongespillet
Foto: Per Arnesen, TV 2

Sengetøj, puslespil, madkasse, drikkedunk, krus, nattøj…

Listen over produkter med nissepigen Tinka, der i år vil kunne købes, er meget lang.

Der er nemlig blevet skruet gevaldigt op for antallet af forskellige merchandise til årets julekalender på TV 2, ‘Tinka og Sjælens Spejl’.

TV 2 har lavet et nyt samarbejde med Salling Group, der blandt andet står bag BR-, Føtex- og Bilka-butikkerne. Samarbejdet giver Salling Group mulighed for at lave merchandise til TV 2’s julekalender, som virksomheden kan sælge i dens mange butikker.

– Det er første gang, at der er så meget merchandise til en Tinka-julekalender. Børnene kommer til at få stor legeværdi ud af det, og oplevelsen af årets julekalender bliver meget større, siger Henrik Schmidt, der er indkøbsdirektør for noonfood i Salling Group.

Tinkas Juleventyr
Foto: Agnethe Schlichtkrull, TV 2

Nissehuer nok til alle

Da ‘Tinka og Kongespillet’ blev sendt på TV 2 i 2019, var Tinkas nissehue et af de eneste merchandise fra julekalenderen, man kunne anskaffe sig.

Huen var til gengæld så populær, at den blev udsolgt i hele landet, hvilket udløste en shitstorm på de sociale medier mod bilproducenten Ford, der dengang var sponsor for julekalenderen.

I år bliver det igen muligt at anskaffe sig en Tinka-nissehuse. Den kan købes for 12 kroner i BR, Bilka og Føtex, og butikskæderne lover, at der i år vil være huer nok til alle.

– Vi har indkøbt rigtig, rigtig mange nissehuer, så børnene ikke skal gå forgæves efter Tinkas røde nissehue, som jo i tidligere år har vist sig at være yderst populær blandt børnene, siger Henrik Schmidt.

For hver nissehue, der bliver solgt, sender Salling Group to kroner videre til Julemærkehjemmene.

Tinka og Sjaelens Spejl Merchandise 2022
Foto: Salling Group

Rekordmeget merchandise

Nissehuen er dog ikke det eneste Tinka-produkt, der vil kunne købes i BR, Bilka og Føtex.

Det bliver også muligt at anskaffe sig en pailletpude, sengetøj, en madkasse, en drikkedunk, et krus, et puslespil, et par strømper, en bluse, nattøj, et par bukser, en hyggesok, en natkjole eller et honninghjerte med Tinka.

Amuletten, som Tinka fik af Kong Gobbe i den første julekalender, bliver det også muligt at købe.

Alle tingene kan købes fra den 1. november.

Tinka og Sjaelens Spejl Samlekort 2022
Foto: TV 2

Samlekort og album

Tradition tro er der igen i år også samlekort til TV 2’s julekalender.

Hver gang man handler for 100 kroner i Bilka, Føtex eller BR, får man en pakke med fire kort. På Bornholm, Samsø og Ærø kan man få samlekortene i Netto.

Man kan også købe et samlealbum til sine kort, hvor der er mere info om ‘Tinka og Sjælens Spejl’ og forskellige opgaver.

Søg