Andreas Odbjerg bag titelsangen til Kometernes Jul

Kometernes Jul Andreas Odbjerg
Foto: TV 2

Titelsangen til TV 2’s nye julekalender ‘Kometernes Jul’ er skrevet og bliver sunget af Andreas Odbjerg.

Andreas Odbjerg har i løbet af 2021 fået sit helt store gennembrud på den danske musikscene med hittene ‘I morgen er der også en dag’, ‘Penge ind penge ud’ og ‘Stor mand’.

Hans nye julesang hedder ‘God jul’ og kan fra fredag den 19. november blandt andet streames og downloades på Spotify og iTunes.

– Det er en kæmpe ære at få lov til at levere musik til noget så stort og bredt som den årlige julekalender. At indholdet af ‘Kometernes Jul’ er voldsomt dope er så bare et kæmpe plus. God jul – det skal det nok blive, skriver Andreas Odbjerg på sin Instagram-profil.

– I sommeren 2021 tog Trin Hjortkjær Thomsen, Jenny Lund Madsen og jeg kontakt til Andreas Odbjerg og spurgte, om han ville lave titelsangen til ‘Kometernes Jul’. Eneste dogme var, at det ikke måtte være en juleballade. Vi ville ha’ fest, farver og kæmpe storhed. Andreas & Co. har leveret en KÆMPE BANGER, som er umulig at blive træt af, og sangen rammer ånden i ‘Kometernes Jul’ perfekt, skriver instruktør Ask Hasselbalch på Instagram.

Strandet på en fjern planet

‘Kometernes Jul’ handler om de fire børn Noor, Elias, Mie og Johannes, der er blevet udvalgt til at deltage i den naturvidenskabelige lejrskole for børn ‘AstroCamp’ i december.

Mens børnene er i gang med at løse deres første opgave, går de ned i en kælder, hvor der ellers er adgang forbudt. Her står der en mystisk maskine. Ved et uheld kommer børnene til at starte maskinen, hvilket resulterer i at Mie og Johannes pludselig forsvinder.

Mie og Johannes er blevet teleporteret til en planet i udkanten er solsystemet, der hedder ‘Planet 9’. Maskinen, der kan transportere dem tilbage til Jorden igen er gået i stykker, og derfor er de fanget på den fremmede planet.

Fra hvert deres sted i universet må de fire børn nu arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet, før det er for sent.

Kometernes Jul
Foto: Christian Geisnæs, TV 2

Skal vække interesse for naturvidenskab

Den nye julekalender er omdrejningspunktet for et stort samarbejde mellem TV 2, Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet og Nordisk Film, der skal vække børns interesse for naturvidenskab.

I 2022 er det 100 år siden, at Niels Bohr modtog Nobelprisen i fysik. Derfor vil Niels Bohr Institutet gøre 2022 til et nationalt videnskabsår, og fejringen af jubilæet bliver skudt i gang allerede i december med en julekalender.

MUSIKVIDEOEN TIL GOD JUL

Søg