TV 2 genudsender ‘Afsnit 0’ af Alletiders Nisse

Alletiders Nisse
Foto: Søren Hartvig, TV 2

For første gang siden 1995 bliver det særlige ‘Afsnit 0’ af Pyrus-julekalenderen ‘Alletiders Nisse’ vist på TV 2.

Det sker den 30. november klokken 16.15.

Afsnittet er specielt, da det er her vi får forklaret, hvorfor der er sket nogle store forandringer i Pyrus-universet siden det sidste afsnit af ‘Alletiders Jul’. Blandt andet hvorfor Guttenborg har fået nyt navn og hvorfor Pyrus og Freja ikke længere er kærester.

Siden afsnittet blev vist på TV 2 den 30. november 1995, har det været svært for julekalender-fans at få fat i. Afsnittet var ikke en del af genudsendelserne af ‘Alletiders Nisse’ i 2006 og 2017 – og har ikke været udgivet på vhs eller dvd.

TV 2's programoversigt 30. november 2021
TV 2’s programoversigt 30. november 2021

Gyldengrød læser brev fra Pyrus

I det glemte ‘Afsnit 0’ er Pyrus ikke hjemme. Han er på Nisseversitetet, men han har sendt et brev til Gyldengrød, og da den gamle nisse læser det, får det minderne til at vælte frem.

Gyldengrød mindes blandt andet dén dag, hvor han fik brev om, at han var blevet adlet til nisse af højere rang og derfor skulle have et nyt navn. Fremover er navnet ‘Guttenborg’ forbudt. Nu hedder han ‘von Gyldengrød’.

Derudover mindes Gyldengrød dén dag, hvor Freja har slået op med Pyrus, og han er meget ked af det. Heldigvis lykkes det for Gyldengrød at muntre ham op med lidt risengrød.

Bertramsen har fundet Josefines hemmelige dagbog, og den kan han selvfølgelig ikke lade være med at læse i. Mens han læser i dagbogen, mindes han blandt andet en masse af de ting, der skete i ‘Alletiders Jul’, og da Josefine tidligere på året fik fjernet en skønhedsplet i ansigtet.

Alletiders Nisse
Foto: Søren Hartvig, TV 2

Alletiders Nisse om eftermiddagen på TV 2

Siden 2016 har TV 2 genudsendt de gamle Pyrus-julekalendere om eftermiddagen i december som supplement til prime time-julekalenderen.

I år genudsender kanalen ‘Alletiders Nisse’ hver dag omkring klokken 16, og julekalenderen kan også ses på TV 2 PLAY.

Søg