Neel Rønholt: Jeg kommer meget nemt i julestemning

Tinka og Kongespillet
Foto: Per Arnesen, TV 2

35-årige Neel Rønholt, der spiller Nille i ‘Tinka og Kongespillet’, er meget glad for julen.

– Jeg kommer meget nemt i julestemning. Når det bliver mørkt udenfor, man tænder nogle lys og jeg hører noget klassisk musik, så kan jeg komme i julestemning. Mit problem har nogen gange været, at jeg kommer i julestemning for tidligt, og så får jeg ligesom brugt det op inden det bliver december, fortæller hun til Juleweb.dk

Tinka og Kongespillet
Foto: Per Arnesen, TV 2

Jul med børn er noget særligt

I år skal Neel Rønholt fejre jul hjemme hos sine forældre. Hun glæder sig især til at se, hvordan hendes yngste datter på halvandet år kommer til at opleve julen.

– Jeg har jo to små piger – den ene er fem og den anden er halvandet år – og hende på halvandet år glæder jeg mig til at holde jul med. Sidste år var det begrænset, hvor meget hun fortstod. Det der med, at hun kommer til at opleve jul for første gang, det glæder jeg mig helt vildt meget til, fortæller hun og fortsætter:

– Jul bliver jo noget andet, når man har fået børn. Man oplever det sådan lidt på ny – ser det gennem deres øjne. Jeg har altid elsket jul, og jeg synes det er helt fantastisk at fejre jul, når man har fået børn.

Tinka og Kongespillet Gallapremiere
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen

Cha-cha-cha rundt om juletræet

Udover at spille med i årets julekalender på TV 2 har Neel Rønholt også deltaget i ‘Vild med dans’, så man må sige at hun har et solidt forspring, når der skal danses rundt om juletræet den 24. december.

– Jeg vil da sige, at i år kommer jeg til at give den gas rundt om juletræet, når jeg skal danse. Der bliver både lavet cha-cha-cha moves og… ej… jeg tror vi tager den klassiske tur rundt om juletræet, og så kan det være, at vi skal tage os en lille jule-svingom bagefter, siger hun.

Se hele interviewet med Neel Rønholt på YouTube

Søg