Burhan G nyfortolker sang fra Nissebanden

Sangeren Burhan G er på vej med et nyt julealbum, hvor han nyfortolker en række kendte julesange og har skrevet tre nye.

En af de sange, der er med på hans nye album er netop udkommet på blandt andet YouTube, Spotify og iTunes. Det er en nyfortolkning af ‘Nu’ Det Jul’, der var titelsangen til ‘Nissebanden i Grønland’ i 1989.

– Da jeg var barn, var dette helt klart den største julekalendersang i min verden. En melodi jeg har aldrig har kunne lægge fra mig, skriver Burhan G på sin Facebookprofil om sangen.

Det er ikke første gang, at Burhan G prøver kræfter med julekalender-genren. I 2017 skrev han titelsangen til ‘Tinkas Juleeventyr’, som han sang sammen med Frida Brygmann.

Julen er noget magiske

Burhan G’s nye julealbum hedder ‘Et Barn Af Jul’ og udkommer den 14. november. CD’en kommer til at indeholde 11 julesange – heriblandt tre helt nye.

– For mig er jul noget magisk. Det er dufte, åndelighed og tid til at være barn igen. Mest af alt, er julen for mig musik – og min tid i Vor Frue Kirke, sammen med Københavns Drengekor, som jeg måske aldrig helt gav slip på, skriver han på Facebook.

I december tager Burhan G på juleturné rundt i Danmark sammen med ‘Danmarks Underholdningsorkester’ og synger sangene fra det nye album.

5/12Aabenraa Arena
6/12Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
7/12Musikhuset Aarhus
9/12Tivolis Koncertsal
11/12Roskilde Kongrescenter
12/12Odeon, Odense
13/12Musikkens Hus, Aalborg
14/12Arena Næstved
16/12Tivolis Koncertsal
Søg