TV 2’s julekalender 2019 er udkommet

Tinka og Kongespillet Julekalender 2019
Illustration: Flemming Schmidt, TV 2

Det er nu muligt at købe årets julekalender fra TV 2 – ‘Tinka og Kongespillet’.

Julekalenderen er en fortsættelse af ‘Tinkas Juleeventyr’, hvor Tinka bliver involveret i et dramatisk spil om tronen i nissernes rige.

Udover julekalenderen vil der som noget nyt i år også komme en række samlekort med karaktererne fra ‘Tinka og Kongespillet’.

Tinka og Kongespillet
Foto: Per Arnesen, TV 2

Kongen er ikke vendt hjem

I ‘Tinka og Kongespillet’ er kongen ikke vendt hjem fra sin rejse rundt i nissernes rige. Derfor skal der findes en ny konge via et såkaldt ‘Kongespil’. En kandidat fra hver af de fire regioner i nisseriget skal kæmpe mod hinanden om retten til tronen. 

For at bevise sit værd og redde riget lykkes det Tinka at sikre sig en af de fire pladser i Kongespillet. Men stærke kræfter forsøger at standse hende.

Ikke alene ønsker hver af de tre øvrige kongsemner at splitte nissernes rige. I Ensomhedens Tårn sidder Prins Fileas og planlægger hvordan han –  sammen med sin trofaste general Ingi – kan overtage tronen.

Tinka og Kongespillet
Foto: Per Arnesen, TV 2

Samlekort og nissehue

Som noget nyt bliver det i år muligt at samle på en række forskellige kort med karaktererne fra ‘Tinka og Kongespillet’.

Der kommer til at være 50 forskellige kort. Man får en pakke med fire kort hver gang man handler for 100 kroner i Kvickly, Super Brugsen eller Dagli’ Brugsen fra den 15. november til juleaften.

Det bliver også muligt at købe en samlemappe til kortene, hvor der vil være mere information om Tinka-universet, opgaver, juleopskrifter og lignende.

Igen i år kan man også få en Tinka-nissehue, hvis man laver sit eget nisse-emblem og afleverer det hos en Ford-forhandler.

Foto: Ole Jeppesen, Julemærkefonden

Overskud går til julemærkehjemmene

Julekalenderen koster 45 kroner, og kan købes i Kvickly, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Bilka, Føtex, Fakta, Min Købmand, Meny, BR, Legekæden, Irma, Bog & Idé, Boghandleren og Salling Stormagasin.

Traditionen tro går overskuddet fra salget af TV 2’s julekalender til de fem julemærkehjem, som hvert år hjælper knap 1.000 børn i Danmark med at tackle mobning, ensomhed, lavt selvværd og overvægt.

Søg