Thannanaya-udstilling rykker til Frederiksborg Slot

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR

Efter at have været udstillet i december og januar på et museum i Grindsted, er kostumerne og scenografien fra DR-julekalenderen ‘Theo & Den Magiske Talisman’ nu klar til at indtage Frederiksborg Slot i Hillerød.

Fra lørdag den 9. februar og frem til søndag den 17. marts kan man blandt andet få Træmandens, Faunens, Hidkalenderens og Oraklets kostumer at se på slottet – sammen med en række rekvisitter fra julekalenderen.

– DR vil rigtig gerne åbne lidt for værkstedet og fortælle om, hvordan programmerne bliver til. Det er glædeligt, at universet fra ‘Theo og Den Magiske Talisman’ lever videre, og at flere børn og voksne kan få en ekstra oplevelse – udover det, de allerede har set på tv, siger Jacob Rold, der er projektleder for DR Salg.

Foto: Ulrik Boel Bentzen, DFF, DR

Måske julekalender-udstilling i sommerferien

Jacob Rold vil ikke afvise, at der også senere på året kan komme flere udstillinger med scenografien og kostumerne fra julekalenderen andre steder i landet.

– Der er allerede interesse for den, og derfor kommer der måske også en udstilling om julekalenderen i sommerferien et andet sted i landet. Det er vi i forhandlinger om nu. Det er måske lidt usædvanligt, men en del af forklaringen er formentlig, at julekalenderen tog fat på et universelt emne, som man kan drøfte hele året, siger Jacob Rold.

Søg