TV 2 Charlie genudsender Canal Wild Card

Foto: Steen Linde, TV 2

Finn Nissen, Regnar Worm og alle de andre karakterer fra den lille lokale tv-station ‘Canal Wild Card’ vender snart tilbage på de danske tv-skærme.

Udover ‘The Julekalender’ har TV 2 Charlie nemlig besluttet at genudsende endnu én af De Nattergales populære julekalendere i december.

‘The Julekalender’ bliver sendt lige inden aftenens film/kalendergave på TV 2 Charlie, mens ‘Canal Wild Card’ bliver sendt efter kalendergaven.

Kanal Firkanten har vundet en konkurrence

‘Canal Wild Card’ er historien om den lille lokale tv-station ‘Kanal Firkanten’, der har vundet en konkurrence om at få lov til at sende direkte fjernsyn til hele landet hver aften i december. Kanal Firkanten skifter navn til ‘Canal Wild Card’ og begynder at sende den 1. december.

I spidsen for tv-stationen står den stive oplæser Finn Nissen, og han har i studiet allieret sig med juleredaktøren Regnar Worm. Hver dag får de besøg af mange særprægede gæster.

Rengar Worm laver julepynt, som for det meste dog er produceret hjemmefra. Stationen følger med i realityshowet ‘Kasse-testen’, og så hjælper Finn og Regnar folk med at huske titlen på den julesang, de lige havde glemt, hvad hedder.

Foto: Steen Linde, TV 2

De Nattergale fandt sammen igen

‘CWC / Canal Wild Card’ er De Nattergales anden julekalender og blev lavet præcis ti år efter ‘The Julekalender’. I 2001 var De Nattergale ellers gået i opløsning, men de fandt sammen igen, da TV 2 ville have dem til at lave en ny julekalender.

TV 2 ville gerne genudsende ‘The Julekalender’ i primetime, men da hvert afsnit af serien kun varede omkring ti minutter, passede den ikke ind i stationens sendeplan. Programmet skulle helst være 25 minutter. TV 2 bad derfor De Nattergale om at lave en ny julekalender, der kunne sendes i forlængelse af ‘The Julekalender’.

‘CWC / Canal Wild Card’ blev endnu en stor tv-succes for De Nattergale, og det lykkedes igen for gruppen at gøre en række ord og vendinger populære i det danske sprog. Mange danskere kunne ikke lade være med at sige ‘knaldhamrende’, ‘skråstreg’ og ‘det ER jul’ i december 2001.

Faktisk blev kalenderen så stor en succes, at De Nattergale allerede to år senere måtte lave fortsættelsen ‘CWC World’.

Julekalendere på TV 2

Tvillingerne og Julemanden – klokken 20.00 på TV 2

Alletiders Julemand – klokken 15.50 på TV 2

The Julekalender – klokken 20.25 på TV 2 Charlie

CWC / Canal Wild Card – klokken 22.25 på TV 2 Charlie

Søg