Thannanaya bliver DR’s julekalender 2018

Foto: DR

Optagelserne til årets julekalender på DR 1 er i fuld gang. Julekalenderen hedder ‘Thannanaya’ og handler om en dreng, der rejser til et magisk land for at forsøge at redde sin morfar fra at dø.

Hovedrollerne bliver spillet af Kian Khalili og Safina Coster-Waldau. Sidstnævnte er datter af den kendte skuespiller Nikolaj Colster-Waldau.

Theodor vil redde sin morfar

Theodors eneste ven er hans gamle morfar Harald. Da Harald falder i en dyb søvn, og alle siger, at han snart vil dø, rejser Theodor til landet bag stjernerne – Thannanaya – for at forsøge at hente ham hjem igen, inden han når dødsrigets port.

På rejsen får han selvskab af klassekammeraten Simone, der har et hemmeligt ønske om selv at hente nogen, hun har elsket, hjem til livet igen. Theodor og Simone bliver hvirvlet ind i et magisk eventyr, da de bliver stillet overfor nogle sjælerensende prøver i Thannanaya.

Optagelser i Polen

Optagelserne til den nye julekalender har været i gang siden slutningen af oktober. Udover at filme forskellige steder i København, har holdet også været en tur i Polen. Her var det nemlig muligt at filme i sne og i en grotte.

Udover de to børneskuespillere har Sarah Boberg, der spillede Petra i ‘Absalons Hemmelighed’ i 2006, og Jens Jacob Tychsen, der er kendt fra TV 2-serien ‘Badehotellet’, også roller i julekalenderen. Morfar Harald bliver spillet af Bjarne Henriksen.

Opdatering 1. september 2018:

Julekalenderen har skiftet titel fra ‘Thannanaya’ til ‘Theo og Den Magiske Talisman’. Læs mere HER

I ❤ these 2 shooting stars #thannanaya #lastdayshooting #poland

A post shared by Katja Prudinsky (@katjaprudinsky) on

Focus 😳😂🎬 #work #thannanaya #dr1 Photocred. til @eidemak 📸

A post shared by Josephine Leonora Vedel Larsen (@josephine_vedel) on

Så kom vi igang….. #thannanaya#dr1#redrental #eidefilm

A post shared by Magnus Sort Eidemak (@eidemak) on

Søg