Ny udgave af julekalender-sang i Toppen af Poppen

Foto: Stephen Freiheit, TV 2

I aften er det sangerinden Caroline Henderson, der er hovedpersonen i TV 2’s populære musikprogram ‘Toppen af Poppen’.

Selvom Caroline Henderson har en lang musikkarriere bag sig, hvor hun blandt andet har haft stor succes med gruppen ‘Ray Dee Ohh’, så stammer et af hendes allerstørste hits fra TV 2’s voksenjulekalender ‘Juletestamentet’.

I aftenens udgave af ‘Toppen af Poppen’ får vi en helt ny udgave af sangen ‘Min I Nat’ at høre, da Aura har valgt at fortolke netop denne sang.

Juletestamentet, 1995

Skulle ikke have sunget sangen

‘Min I Nat’ blev skrevet af komponisten Kåre Bjerkø i 1995, da han havde fået til opgave at skrive musikken til TV 2’s nye julekalender for voksne.

I ‘Toppen af Poppen’ fortæller Caroline Henderson, at det egentlig slet ikke var meningen, at hun skulle have sunget sangen.

– Egentlig var det bare meningen, at jeg skulle hjælpe Kåre med at lave en demovokal, men så endte det med, at det blev den endelige version. Den er kommet til at betyder rigtig meget for mig. Faktisk sang jeg den til min mand, da vi blev gift. Jeg hader at holde tale, så det var min tale til ham, fortæller hun.

Foto: Stephen Freiheit, TV 2

Den smukkeste melodi

Da Aura skulle vælge en sang at synge for Caroline Henderson, kunne hun ikke forestille sig andre end den populære julekalendersang.

– Jeg var faktisk slet ikke i tvivl, fordi jeg synes, det er en af de smukkeste melodier, der nogensinde er skrevet, siger hun.

Se mere på TV 2’s hjemmeside: Hør Aura synge ‘Min I Nat’

‘Min I Nat’ endte senere også med at blive brugt i spillefilmen ‘Se til venstre, der er en svensker’ i 2003, hvor Kåre Bjerkø også skrev musikken, og Sidse Babett Knudsen spillede hovedrollen.

Søg