Pyrus-sang er med i South Park

Foto: Søren Hartvig og MTV

Det lyder som en joke, men den er god nok.

En sang fra den over 20 år gamle Pyrus-julekalender ‘Alletiders Jul’ er pludselig kommet til at spille en stor rolle i den nye sæson af den amerikanske komedieserie ‘South Park’.

Sagen ‘Tjing Tjang Tjing’ var med i det 13. afsnit af ‘Alletiders Jul’. Her er Pyrus, Guttenborg og Freja taget til Luciafest hos Dronning Margrethe den 1., hvor hofnarren synger en vise om en junker og jomfrus ulykkelige kærlighed.

Nu dukker sangen pludselig op hver gang ‘South Park’-serien besøger Danmark – og Danmark spiller en rimelig stor rolle i den nye sæson af den provokerende satireserie.

Foto: MTV

Syngende nissefolk

I den nye sæson af ‘South Park’ er Danmark som nation gået til kamp mod de såkaldte ‘trollere’ på internettet, der uden grund spreder had med provokerende kommentarer i forskellige forum.

En dansk ol-medaljevinder har nemlig begået selvmord efter at være blevet mobbet af ‘trollere’ på nettet.

Danmark bliver fremstillet som et syngende, lalleglad nissefolk, der går rundt med nissehue på og synger den gamle Pyrus-sang ‘Tjing Tjang Tjing’.

På nettet er folk fra hele verden begyndt at få øjnene op for den specielle Pyrus-sang, selvom den kun var med i to afsnit af ‘Alletiders Jul’. På YouTube tror mange for eksempel at sangen er Danmarks nationalsang.

Et kort glimt fra den nye South Park-sæson

Søg