Ny julekalender med Bubber på DR Ultra

Foto: Johannes Majgaard Nielsen, DR

Bubber spiller hovedrollen i en helt ny julekalender på DR Ultra, der har premiere den 1. december klokken 19.15.

I ‘JULTRA: Bubbers Juleshow’ følger vi den kendte tv-værts op- og nedture, når han forsøger at få et kæmpe juleshow på Costa del Sol op at stå.

Drømmen om et juleshow

Bubber forsøger desperat at lave et stort, internationalt juleshow på Costa Del Sol. Arrangøren tvinger ham dog til at finde en kendt medvært, men det er ikke helt så let, som det lyder. De to børn, Julie og Hugo, tilbyder deres hjælp, men de har ikke fået lov af deres mor til at tage af sted.

Det bliver begyndelsen på en uforudsigelig december fyldt med sødmælk, julezombier, kidnapning og mange andre utraditionelle prøvelser, som Bubber, Julie og Hugo må igennem for at lykkes med det store juleshow.

– Vi ønsker at give seerne en julekalender, som opfører sig anderledes, end de er vant til. ‘JULTRA: Bubbers Juleshow’ udfordrer børnene i forhold til den måde, den anskuer julen på, og den bliver også fortalt på en lidt anden måde, end vi plejer. Derudover spiller seerne også selv en aktiv rolle. For første gang, mig bekendt, er det op til børnene selv at bestemme en del af handlingen, fortæller Jonas Kryger Hansen, der er redaktør på DR Ultra.

Foto: Johannes Majgaard Nielsen, DR

Kendte ansigter i nye roller

Rollerne Julie og Hugo bliver spillet af Josephine Højbjerg og Elias Amati-Aagesen. Josephine Højbjerg har tidligere spillet med i serien ’Pendlerkids’ på DR Ultra, mens Elias Amati-Aagesen tidligere har spillet rollen som Lille Per i en teateropsætning af ’Far til fire’.

Derudover medvirker Tommy Kenter som ond hotelejer, Finn Nørbygaard og Rune Hedeman som politibetjente, men man kan også forvente at møde en lang række andre kendte tv-personligheder, der pludselig dukker op i forbindelse med planlægningen af det store show.

– Det har virkelig været en udfordrende rejse ud i et mærkeligt, tosset, men kærligt univers, der både er grænseoverskridende og tåkrummende pinligt, men jeg har nydt at spille den her usympatiske Bubber, der opfører sig utilregneligt over for gamle, børn og intetanende danskere. Jeg er ikke skuespiller, så det har været en kæmpe udfordring for mig at spille den her rolle, fortæller Bubber.

Søg