Rasmus Seebach bag musikken til Juleønsket

Når TV 2’s nye julekalender ‘Juleønsket’ til december rammer de danske tv-skærme, bliver eventyret pakket ind i to nye julesange, der er skrevet og bliver sunget af den populære danske musiker Rasmus Seebach.

I dag udkommer Rasmus Seebachs nye album ‘Verden Ka’ Vente’, der indeholder de to sange ‘Lille Store Verden’ og ‘Der’ Noget I December’. Den første er julekalenderens titelmelodi, mens den anden vil blive brugt under rulleteksterne. Det er første gang, at Rasmus Seebach skriver julemusik.

En af Danmarks bedst sælgende musikere

Rasmus Seebach har siden sin debut i 2009 etableret sig selv som en af Danmarks bedst sælgende kunstnere. Hans tre første album har i alt solgt over 500.000 eksemplarer.

Ved Danish Music Awards har 35-årige Rasmus Seebach blandt andet vundet priserne Årets Danske Sangskriver, Årets Mandlige Kunstner og Publikumsprisen.

Foto: Ian Hansen

Et juleønske

Årets TV 2-julekalender foregår i Nyborg på Fyn. 12-årige Julie drømmer om at holde juleaften med hele sin familie. Men som sædvanlig ser den plan ud til at smuldre, da begge Julies forældre skal arbejde den 24. december, og Julies halvstoresøster Mie skal holde jul med sin mor i Sverige.

Ønsket bliver dog imidlertid hørt af engle, og de giver den unge, rebelske engleaspirant Rafi opgaven, at få det til at gå i opfyldelse.

På jorden får Rafi hurtigt følgeskab af flere engle, der er på en hemmelig mission for at bekæmpe en årtusinder gammel dæmon. I løbet af december hvirvles Julie og Rafi derfor ind i et stort eventyr om en dyb familiehemmelighed og kampen mellem det gode og det onde.

Søg